برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مسابقات شطرنج قهرمانی کشور قائم مقامی قهرمان مسابقات برق آسا شد صعود خادم الشریعه به صدر جدول بانوان

عصر دیروز پس از پایان مسابقات قهرمانی کشور، احسان قائم مقامی موفق شد عنوان قهرمان برق آسای کشور را هم از آن خود کند.

به گزارش ایسنا، این مسابقات که با حضور ‌٥٣ شرکت کننده شامل ‌٢ استاد بزرگ، ‌٢ استاد بین المللی و ‌٤ استاد فدراسیون بین المللی شطرنج در تبریز انجام شد، با قهرمانی استاد بزرگ احسان قائم مقامی پایان یافت.

قائم مقامی و توفیقی با ‌٨ امتیاز از ‌٩ بازی مشترکا اول شدند، اما قائم مقامی به دلیل پوئن شکنی بهتر قهرمان مسابقات شناخته شد. خادمی با ‌٧ امتیاز و شعرباف، جوانبخت و وصلی با ‌٥/٦ امتیاز مکان های بعدی را ازآن خود کردند.

*** همچنین رقبات‌های روز سوم مسابقات قهرمانی بانوان کشور در حالی به پایان رسید که پیروزی سارا سادات خادم الشریعه بر غزل حکیمی فرد قهرمان حال حاضر کشور، او را به تنهایی با ‌٥/٢ امتیاز در صدر جدول قرار داد.

آتوسا پورکاشیان نیز موفق شد با مهره سیاه دیگر بازیکن ‌٢ امتیازی جدول میترا حجازی پور را با شکست مواجه سازد. هانیه خلجی، نایب قهرمان زیر ‌١٤ ساله های جهان رعنا حکیمی فرد را شکست داد و مینو عسگری زاده سومین شکست پیاپی سعیدپور را رقم زد.

بازی قادرپور- علوی هم در دفاع سیسیلی با تقسیم برابر امتیاز پایان یافت.

هم اینک پس از خادم الشریعه، ‌٥ شطرنج باز با نیم امتیاز کمتر در تعقیب وی هستند.

انتهای پیام

کد خبر: 8910-12989
تاریخ: 1389/10/20
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: