مورینیو: قصد تحریک بازیکنان ویارئال را نداشتم
ورزش. خارجی. فوتبال
تهران - خوزه مورینیو سرمربی جنجالی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا که پس از به ثمر رسیدن گل چهارم تیمش مقابل ویارئال به طرف نیمکت حریف رفت، گفت: قصد تحریک آنها را نداشتم.
به گزارش منابع خبری، در این بازی که با نتیجه ۴بر ۲به سود رئال مادرید تمام شد، مورینیو بعد از این که کاکا گل چهارم را به ثمر رساند، به طرف نیمکت ویارئال رفت اما این حرکت او باعث عصبانیت سرمربی و تعدادی از بازیکنان تیم مقابل شد.
این مربی پر حاشیه بلافاصله بعد از بازی ادعا کرد، برای در آغوش گرفتن پسرش که درست پشت نیمکت ویارئال نشسته بود، به طرف آنها رفته است.
وی گفت: قسم میخورم که میخواستم این گل را با پسرم جشن بگیرم ولی آنها فکر کردند میخواهم مشکلی برایشان درست کنم. امیدوارم این قسم من را باور کنم و مثل همیشه از هر کاری که من انجام میدهم، برداشت منفی نکنند.
این مربی پرتغالی همچنین از عملکرد بازیکنان ویارئال هم تمجید کرد و گفت:
در نیمه اول نتیجه ۳بر ۱برای آنها منصفانه تر از تساوی ۲بر ۲بود اما در نیمه دوم ما شایستگی خود را برای برد نشان دادیم.
خوآن کارلوس گاریدو سرمربی ویارئال نیز بعد از بازی ضمن تایید حرفهای مورینیو گفت: به نظر من او میخواست گل چهارم تیمش را با هواداران رئال جشن بگیرد اما بازیکنان من فکر دیگری کردند و داور یکی از بازیکنان ما را اخراج کرد.
او از این تصمیم داور به شدت انتقاد کرد و افزود: داور ترسید که علیه تیم میزبان سوت بزند.
















