فوتبال جام ملتهای آسیا؟ ژاپن در دقایق پایانی از شکست گریخت
ورزش. قطر . ۲۰۱۱قطر ۲۰۱۱
تهران - تیم ملی فوتبال ژاپن یکشنبه شب با گل دقیقه ۹۰+۱یاما یوشیدا از شکست برابر تیم ملی اردن گریخت.
به گزارش ایرنا، در این دیدار که از گروه دوم مرحله مقدماتی جام ملتهای آسیا و در ورزشگاه قطر اسپورت برگزار شد، دو تیم در پایان ۹۰دقیقه تلاش به نتیجه تساوی یک بر یک دست یافتند.
حسن عبدالفاتح در دقیقه ۲۵برای تیم ملی اردن و یاما یوشیدا در دقیقه +۱ ۹۰برای تیم ژاپن گلزنی کردند.
بازی با حملات گسترده شاگردان آلبرتو زاکرونی سرمربی ایتالیایی تیم ملی ژاپن آغاز شد. آبی پوشان قصد داشتند تا با پاسهای تک ضرب و کوتاه به سمت دروازه تیم اردن نزدیک شوند اما دفاع چند لایه قرمزپوشان مانع از خودنمایی مهاجمان ژاپن شد.
در این دیدار بازیکنان تیم ملی اردن با سیستم ۴-۵-۱و تدابیر کاملا محتاطانه وارد زمین شدند و با تجمع در یک سوم خط میانی خود، اجازه بازیسازی به هافبکهای ژاپنی را ندادند.
بازیکنان تیم ملی اردن که در این دیدار چشم به ضد حملات دوخته بودند در دقیقه ۴۵بر روی یک حرکت غافلگیرکننده از جناح راست به گل دست یافتند.
در این صحنه، شوت حسن عبدالفاتح با دخالت یاما یوشیدا مدافع میانی تیم ژاپن وارد دروازه آبی پوشان شد تا بازیکنان اردن با پیروزی به رختکن بروند.
در نیمه دوم، بازیکنان تیم ملی ژاپن با تفکرات تهاجمی وارد زمین شدند تا بتوانند نتیجه بازی را تعییر دهند. آنان با کنترل میانه میدان حملات گستردهای را بر روی دروازه عامر شافی سنگربان تیم اردن طراحی کردند اما مهاجمان ژاپنی در زدن ضربات آخر بیدقت عمل کردند.
دراین نیمه، بازیکنان تیم ژاپن با پاسهای کوتاه به راحتی توپ را تا پشت محوطه جریمه تیم اردن میآوردند اما دفاع پر تعداد و منطقی بازیکنان حریف مانع از خودنمایی مهاجمان تیم ژاپن شد.
حملات بیمحابای بازیکنان تیم ژاپن در اواخر بازی افزایش یافت که در نهایت این تیم بر روی یک ضربه کرنر از جناح چپ و ضربه سر یوشیدا به گل تساوی بخش خود دست یافت تا زاکرونی و شاگردانش از شکست رهایی یابند.
در دیگر دیدار گروه دوم، تیمهای ملی عربستان و سوریه دقایقی دیگر در ورزشگاه الریان قطر به مصاف هم میروند.
دیدارهای گروه سوم این رقابت ها، عصر فردا (دوشنبه) با برگزاری دو دیدار آغاز میشود که تیمهای هند با استرالیا و کره جنوبی با بحرین مقابل یکدیگر قرار میگیرند.
















