برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در هفته دوم دور برگشت لیگ برتر آزاد فدروشین برای کشتی با جویبار به ایران می‌آید

خبرگزاری فارس: تیم گاز مازندران در دیدار دور برگشت با تیم جویبار از واسیلی فدروشین اوکراینی استفاده خواهد کرد.


به گزارش خبرگزاری فارس،‌ حساس‌ترین مسابقه سه هفته دور رفت لیگ برتر آزاد، روز دوشنبه گذشته بین تیم‌های شهدای جویبار و گاز مازندران در سالن مهدی حاجی‌زاده جویبار برگزار شد که تیم میزبان از سد شاگردان مراد محمدی گذشت.
گازی‌ها در این مسابقه با تمام داشته‌های‌شان ظاهر نشده و مهدی تقوی و واسیلی فدروشین را در اختیار نداشتند اما گئورگی گوگچلیدزه گرجستانی برای این تیم روی تشک رفت که البته با توجه به بیماری رضا یزدانی، مبارزه‌ای بین او و قهرمان بازی‌های آسیایی برگزار نشد.
به گفته مراد محمدی سرمربی تیم گاز، فدروشین برای دیدار برگشت این تیم برابر جویبار به ایران خواهد آمد.
این در حالی است که در صورت صعود گاز به مرحله نیمه‌نهایی، حتما این تیم مازندرانی فدروشین و گوگچلیدزه و سایر مدعیان داخلی‌اش را در اختیار خواهد داشت.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/10/21
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: