اختصاصی/ معصومی: فقط به لیگ کشتی و حضوری موفق در این پیکارها میاندیشم
ورزش. کشتی. معصومی
تهران - ملی پوش وزن ۱۲۰کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان که در رقابتهای لیگ برتر با دوبنده تیم نفت تهران به میدان خواهد رفت، اظهار داشت: در حال حاضر فقط به کسب نتیجه در رقابتهای لیگ و موثر بودن برای تیم نفت می اندیشم.
فردین معصومی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تصریح کرد: پس از بازگشت از بازیهای آسیایی گوانگجو بدون اتلاف وقت، تمریناتم را آغاز کردم تا بتوانم در رقابتهای لیگ برتر نیز حضوری موفق داشته باشم.
وی افزود: برای حضور در این پیکارها نیز با تیم نفت تهران قرار داد بستم و مطمئنا سعی خواهم کرد که در این مقطع زمانی فقط به نتیجهگیری در لیگ و موفقیت این تیم فکر کنم.
نایب قهرمان رقابتهای جهانی ۲۰۰۹دانمارک تصریح کرد: تیم نفت تهران عصر امروز سه شنبه در سالن شهدای هفتم تیر، میزبان تیم تعاونی اعتباری امید خراسان است و من نیز مثل تمامی کشتی گیران تیم نفت آماده ام تا در صورت صلاحدید کادر فنی به میدان بروم.
معصومی ادامه داد: به هر حال هدف اصلی من حضور در ترکیب تیم ملی در رقابتهای بینالمللی آتی است و مطمئن باشید برای کسب مجدد دوبنده تیم ملی ، حاضرم با تمام مدعیان سنگین وزن کشور نیز کشتی بگیرم.
آزادکار عنوان دار کشورمان در خاتمه اضافه کرد: به هیچوجه دوست ندارم جای کسی را بگیرم و یا به ناحق به ترکیب تیم ملی اضافه شوم، چرا که معتقدم تیم ملی جای برترین و آمادهترین کشتی گیران کشور است و رسیدن به این جایگاه مستلزم تمرینات سخت و طاقت فرسا است.
















