برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

جام ملت‌های آسیا ‪؟۲۰۱۱‬ دروازه بان تیم فوتبال هند: باخت برابر استرالیا سنگین نبود

ورزش. فوتبال. قطر ‪۲۰۱۱‬
تهران - دروازه بان تیم ملی فوتبال هند گفت: پس از ‪ ۲۷‬سال غیبت در سطح اول فوتبال آسیا، شکست برابر استرالیا برای ما سنگین نبود.

به گزارش روز سه شنبه سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا، سوباترا پل پس از باخت سنگین تیمش برابر استرالیا گفت: هر چند در نخستین دیدار خود چهار گل دریافت کردیم اما این به معنای شکست بزرگ برای ما نیست.

هر چند تیم ملی هند در برابر استرالیا ‪ ۴‬به صفر مغلوب شد اما دروازه بان این تیم چند فرصت خوب گلزنی هم از تیم کاهیل و هری کیول گرفت.

این دروازه بان گفت:‪ ۲۷‬سال از آخرین حضور هند در جام ملت‌های آسیا می گذرد و بازی مقابل تیم‌های قوی آسیایی کار سختی است.

وی افزود: در اولین دیدار به مصاف استرالیا رفتیم و دیدار بعدی هم با کره جنوبی خواهد بود که برای ما بسیار سخت است چراکه این دو تیم به تازگی از جام جهانی بازگشته‌اند و آمادگی بالایی دارند.

سوباترا پل یادآور شد:هند به دوحه آمده است تا از تیم‌هایی نظیر استرالیا و کره جنوبی درس فوتبال بیاموزد و ما باید تلاش کنیم، بهتر شویم.










تاریخ: 1389/10/21
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: