برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
هفته دهم لیگ بیست و سوم؛

ناظر ویژه انضباطی برای دیدار سپاهان و پرسپولیس

با اعلام رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در دیدار تیم های سپاهان و پرسپولیس ناظر ویژه انضباطی حضور خواهد داشت.

به گزاش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، ابوالفضل حسن زاده محمدی، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره دیدار تیم های سپاهان و پرسپولیس از سری رقابت های هفته دهم لیگ برتر فوتبال که فردا یکشنبه ۲۱ آبان به میزبانی اصفهان برگزار می شود، گفت: این دیدار با حضور ناظر ویژه انضباطی برگزار می شود. بر همین اساس امیدوارم شاهد دیداری به دور از هر گونه تنش و درگیری باشیم.

وی ادامه داد: این دیدار با نظارت کامل از سوی نمایندگان انضباطی برگزار خواهد شد. بدون شک ناظران کمیته انضباطی به صورت محسوس و نامحسوس تمامی اتفاقات این دیدار را زیر نظر خواهند داشت.

حسن زاده در پایان گفت: هیچ اتفاق انضباطی پنهان نخواهد ماند و رکن قضائی در اولین فرصت ممکن و در صورت بروز تخلف، رسیدگی خواهد کرد.

منبع: مهر
تاریخ: 1402/8/20
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: