برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان:

امیدوارم هواداران با صلح به ورزشگاه بیایند

اصفهان - سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: امیدوارم هواداران با صلح به ورزشگاه بیایند و خارج شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه شنبه ژوزه مورایس در نشست خبری پیش از بازی تیمش با تیم پرسپولیس تهران اظهار داشت: این مسابقه برای همه جذاب است و باید گفت یک بازی پر از هیجان بوده و از بازی های قوی لیگ به حساب می آید.

وی با بیان اینکه از بازیکنان انتظار بازی خوب و عادلانه داریم، ادامه داد: امیدوارم هواداران با صلح به ورزشگاه بیایند و خارج شوند.

سرمربی تیم سپاهان با اشاره به وضعیت خط دفاعی این تیم تصریح کرد: ما به دنبال این هستیم که هیچ گلی دریافت نکنیم و باید فرمول این کار را پیدا کنیم و بازی دفاعی خودمان را بهتر کنیم.

وی افزود: در مورد رقابت بین بهترین خط حمله و دفاع، فکر می کنم بازی لذت بخشی خواهد شد که هواداران می توانند از این بازی لذت ببرند، امیدوار بودم بعد از بازی این سوال را بپرسید.

مورایس تصریح کرد: قول نمی دهم اما بهترین خودمان را انجام می دهیم و امیدوارم هواداران با صلح و آرامش بیایند، تیم خود را تشویق کنند و از ورزشگاه بروند.

وی افزود: نمی خواستم از این لحظه استفاده کنم اما بازیکنان خوبی در آکادمی داریم، بعضی وقت ها شاید انتظار بیشتری از بازیکن آکادمی داشته باشیم، همه لیگ های دنیا تیم های آکادمی دارند و در یک باشگاه ورزشی، باید از تمام بازیکنان حمایت شود، چه از طرف آکادمی، مدیر آکادمی و سایرین باید به تمام بازیکنان آکادمی احترام گذاشت.

مورایس خاطرنشان کرد: این گونه رفتار می کنم و امیدوارم آن ها نیز این گونه رفتار کنند، برای این که واضح بگویم در مورد انتقاد یکی از مدیران آکادمی در مورد، نیلسون، هادی محمدی و سیاوش یزدانی صحبت کردم که نباید این اتفاق می افتاد.

منبع: مهر
تاریخ: 1402/8/21
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: