برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/هفته هفتم لیگ برتر والیبال/ پدیده قهرمان نیم‌فصل شد؛ خبری از مدعیان در صدر جدول نیست

خبرگزاری فارس: هفته پایانی نیم فصل اول لیگ برتر والیبال باشگاه‌های ایران امشب با انجام 6 مسابقه آغاز شد.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، هفته هفتم مسابقات لیگ برتر والیبال باشگاه های ایران امشب با برگزاری 6 دیدار در تهران و سایر شهرستان‌ها آغاز شد تا با برگزاری بازی‌های فردا چهره قهرمان نیم فصل گروه الف و ب مشخص شود.

* ادامه بحران‌های دانشگاه آزاد با شکست برابر برق
از ساعت 17 و در یکی از مسابقات این هفته تیم‌های دانشگاه آزاد و کرمان به مصاف یکدیگر رفتند. دانشگاه آزاد که هفته گذشته برای نخستین بار در این فصل رنگ پیروزی را دیده و بازیکنان این تیم در هفته هفتم از روحیه مناسبی برخوردار بودند، نتوانستند دومین پیروزی خود را در نیم فصل اول رقابت‌های باشگاه‌های ایران کسب کند و برابر میهمان خود تن به شکست داد.
از سوی دیگر نماینده کرمان که تا هفته گذشته در صدر جدول قرار داشت و 2 هفته‌ای بود که بازنده از زمین خارج می‌شد، این هفته برای خروج از این وضعیت نیاز مبرم به پیروزی داشت و برای شکست دادن میزبان بحران زده خود دست به هر کاری زد و در پایان مزد تلاش و برتری خود را در تهران گرفت و با دست پر به کرمان بازگشت.
در این مسابقه شاگردان ناصر شهنازی موفق شدند با نتیجه 3 بر یک از سد شاگردان حمید موحدی در تیم دانشگاه آزاد عبور کنند تا همچنان در صف مدعیان قرار داشته باشند.

* نوار پیروزی‌های نارنجی‌پوشان برابر داماش پاره شد
حساس‌ترین بازی دور رفت مرحله مقدماتی در گروه اول را تیم‌های سایپای البرز و داماش گیلان در تهران و در خانه والیبال، اما به میزبانی داماشی‌ها برگزار کردند.
تیم سایپا که نسبت به فصل گذشته دچار تغییرات بسیار شده، اما از نقطه نظر انسجام تیمی شباهت بسیار به تیم سال‌های گذشته دارد و امسال هم به عنوان یکی از مدعیان جدی کسب قهرمانی به شمار می‌رود در این مسابقه انگیزه زیادی داشت تا برای حفظ پیروزی‌هایش حریف خود را شکست دهد.
سایپایی‌ها که با در اختیار داشتن 2 بازیکن بلغاری در این فصل نمایش‌های جالبی را داشتند و به غیر از شکست خانگی هفته اول در سایر بازی‌ها پیروز از زمین خارج شدند، برابر داماش تن به شکست دادند تا دومین شکست نارنجی‌پوشان را رقم بخورد.
در آن سو تیم داماش گیلان با در اختیار داشتن بیشترین بازیکن ملی‌پوش نسبت به سایر تیم‌ها از تشکیلات عظیمی در این فصل برخوردار است و به نظر می‌رسد مسئولان این تیم تلاش زیادی برای قهرمانی در این فصل می‌کنند، با اینکه داماش در چند مسابقه ابتدایی نمایش جالبی را در برابر حریفان نداشت و ماحصل این نمایش‌ها 2 شکست دور از انتظار بود، اما در 2 هفته اخیر این تیم از این شرایط بد فاصله گرفته و با کسب نتایج مناسب درصدد بازگشت به رده‌های بالایی جدول بود. این تیم در هفته هفدم پیروزی با ارزشی را کسب کردند و در این دیدار که از ساعت 14:45 و در سالن خانه والیبال تهران آغاز شد، گیم‌های اول، سوم و چهارم را به ترتیب با نتایج 25 بر 18 ، 25 بر 19 و 33 بر 31 به سود خود رقم زد و تنها گیم دوم را با نتیجه 23 بر 25 به حریف واگذار کرد تا در پایان پیروز این میدان لقب بگیرد.

* پدیده صدرنشین شد؛ جدال پدیده‌ها به سود باریج اسانس به اتمام رسید
در کاشان پدیده این فصل، باریج اسانس میزبان پدیده فصل گذشته، تیم بانک کشاورزی بود. شاگردان شجاعی در تیم کاشان با کسب پیروزی در این مسابقه عنوان قهرمانی نیم فصل را به دست آورند.
کاشانی‌ها که در این هفته‌ها با درخشش امیر غفور، ستاره جوانشان پیشتاز مسابقات هستند مطمئناً برای پیروز خارج شدن از این مسابقه برنامه‌های خاصی داشتند که سرانجام توانستند با نتیجه 3 بر صفر حریف خود را شکست دهند تا با برتری برابر بانک کشاورزی و صدرنشینی و در نتیجه قهرمانی نیم فصل اول شگفتی‌های خود را تکمیل کنند.
بانک کشاورزی هم برای فرار از این شرایط و رسیدن به شرایط آرمانی فصل گذشته تمام تلاش خود را به کار گرفت تا در این مسابقه و سایر مسابقات پیش رو پیروز باشد، اما ظاهراً این تیم با فصل گذشته بسیار فاصله دارد و باید منتظر آغاز نیم فصل دوم رقابت‌ها باشد.

* نخستین پیروزی جواهری در بندرعباس و مقابل آلومینیوم المهدی به‌دست آمد
از گروه دوم در بندرعباس تیم‌های آلومینیوم المهدی و بازرگانی جواهری گنبد به مصاف یکدیگر رفتند. تیم آلومینیوم المهدی که در این فصل با افت و خیز بسیار مواجه بوده و در هفته‌های اخیر نمایش فراتر از نامش داشته در مصاف با نماینده گنبد که در این فصل در تمامی دیدارها بازنده بود، بازی را با نتیجه 3 بر یک واگذار کرد تا ضمن خلق شگفتی این هفته باعث رقم خوردن نخستین پیروزی حریف خود باشد.
اگر مسئولان جواهری بازرگانی گنبد چاره‌ای برای مشکلات تیمشان پیدا نکنند امیدی به ماندن این تیم با سابقه در لیگ برتر نیست و شهری که یکی از قطب‌های والیبال ایران محسوب می‌شود نماینده‌ای در لیگ برتر نخواهد داشت، البته شاید به پایان رساندن رقابت‌های نیم فصل اول با پیروزی خبر از تحول در این تیم و در نتیجه کسب نتایج درخور در نیم فصل دوم بدهد.

* پرسپولیس بازهم در دیداری 5 گیمه مغلوب ابومسلم شد
در خراسان تیم صدرنشین ابومسلم میزبان سرسختی برای پرسپولیس بود و در حالی که عبور پرسپولیس از این مانع بزرگ می‌توانست نشان از مدعی بودن شاگردان آهنگری برای صعود از این گروه باشد، اما سرخ‌پوشان بازهم در دیداری 5 گیمه مغلوب حریف خود شدند.
شاگردان داود آهنگری که در آخرین مسابقه خود مغلوب پیکان شده بودند و معروف هستند به تیم "5 گیمه " در این دیدار کار بسیار دشواری داشتند، اما برای بهبود شرایط خود و رسیدن به رده‌های بالاتر نیاز مبرم به پیروزی در این مسابقه داشتند که این فرصت را از دست دادند تا مننتظر شروع نیم فصل دوم رقابت‌های لیگ برتر والیبال باشگاه‌های ایران باشند.

* کاله آمل - پیکان به تعویق افتاد
تیم والیبال کاله آمل که برای برگزاری دیدار معوقه خود به ارومیه سفر کرده بود به دلیل اتفاقات اخیر و سقوط هواپیما در مسیر تهران - ارومیه یک روز با تاخیر به شهر خود بازگشت و به همین دلیل از مسئولان فدراسیون خواست تا دیدار این تیم با پیکان در هفته هفتم لیگ برتر با یک روز تاخیر برگزار شود.
به این ترتیب فدراسیون والیبال در نامه‌ای به مسئولان پیکان تهران اعلام کرد که دیدار این تیم در آمل با کاله که قرار بود چهارشنبه برگزار شود، با 24 ساعت تاخیر و پنج‌شنبه 23 دی ماه برگزار خواهد شد.
آملی‌ها که در هر 4 مسابقه فصل گذشته در برابر پیکان بازنده بودند و اوج این شکست‌ها را در آخرین شکست تیمشان در سکوهای خالی سالن پیامبر اعظم (ص) در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی می‌بینند برای گرفتن انتقام از پیکان به سالن خواهند آمد و قطعاً جو سنگینی را برای قهرمان فصل گذشته ایجاد خواهند کرد، اما پیکانی‌ها نیز با این جوها و این بازی‌های بزرگ غریبه نیستند و بارها در میدان‌های بزرگ نشان دادند تیمی حرفه‌ای هستند و با عبور از بحران می‌توانند روند موفقیت‌ها را با پیروزی در این نبرد بزرگ کامل کنند؛ این مسابقه فردا انجام می‌شود و شاگردان پیمان اکبری در آمل برابر شاگردان بهروز عطایی قرار خواهند گرفت.

* پتروشیمی بندر امام - ارومیه هم پنج‌شنبه انجام می‌شود
در ادامه دیدارهای هفته هفتم لیگ برنر نیز در ماهشهر تیم‌های پتروشیمی و ارومیه به مصاف هم خواهند رفت که به نظر می‌رسد نتیجه این بازی در روشن شدن تکلیف یکی از 4 تیم صعود کننده این گروه بسیار حائز اهمیت باشد. ارومیه که رکورددار شکست ناپذیری در خانه است باید دید خارج از خانه هم می‌تواند موفق باشد و برابر شاگردان پرویز کاظمی چه نتیجه ای کسب می کند.


* نتایج بازی‌های هفته هفتم به این شرح است:
ساعت 17
دانشگاه آزاد یک - کرمان 3
ناظر: کشفی
داوران: یزدان پناه، وحید پورکاشیان

ساعت 15
داماش گیلان 3 - سایپا یک
ناظر: یگانه
داوران: شفقی، قاری

ساعت 19
ارتعاشات صنعتی ایران صفر - پیشگامان کویر یزد 3
ناظر: خوشدل
داوران: پورکاشیان، شوشتری

ساعت 17
باریج اسانس کاشان 3 - بانک کشاورزی صفر
ناظر: حداد
داوران: شوشتری، عشق دوست

ساعت 17
آلومینیوم المهدی بندرعباس یک - جواهری بازرگانی گنبد 3
ناظر: حاتمی
داوران: شاهمیری، سرمست

ساعت 17
ابومسلم 3 - پرسپولیس 2
ناظر: درخشنده
داوران: جعفری، آقایی

* برنامه بازی‌های فردا به این شرح است:
ساعت 17
کاله آمل - پیکان
ناظر: صباغ
داوران: راهجردیان،قریب

ساعت 17
پتروشیمی - ارومیه
ناظر: جلایر
داوران: حاجی کاظمی، ترابی

جدول رده‌بندی تا پایان روز اول هفته هفتم:

* گروه الف
1- باریج اسانس کاشان
2- داماش گیلان
3- برق کرمان
4- سایپا
5- پیشگامان کویر یزد
6- بانک کشاورزی
7- ارتعاشات صنعتی ایران
8- دانشگاه آزاد اسلامی

* گروه ب
1- ابومسلم خراسان
2- ارومیه
3- پرسپولیس تهران
4- کاله مازندران
5- آلومینیوم المهدی بندرعباس
6- پتروشیمی بندر امام
7- پیکان
8- بازرگانی جواهری گنبد
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/10/25
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: