قطبی جمعه ظهر نشست رسانه ای دارد
مدیر امور رسانه ای تیم ملی اعلام کرد: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران روز جمعه 24 دی ماه در نشست مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی شرکت می کند.
به گفته خسرو والی زاده، کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار ایران و کره شمالی، ساعت 12 روز جمعه به مدت حداکثر نیم ساعت در سالن کنفرانس های مطبوعاتی پرس سنتر اصلی مسابقات واقع در ورزشگاه خلیفه انجام می شود.
افشین قطبی را در این مصاحبه، یک نفر از بازیکنانی که در ترکیب اصلی 11 نفره حضور دارد، همراهی خواهد کرد. مصاحبه سرمربی کره شمالی، ساعت 11.30 همین روز انجام می شود.
ضمنا تیم کشورمان در دیدار بعدی کا قضاوت داور بحرینی برگزار می شود، با لباس سفید و کره شمالی با لباس قرمز به میدان خواهند رفت.
دیدار تیم های ملی ایران و کره شمالی در چارچوب پانزدهمین دوره رقابتهای جام ملتهای آسیا، ساعت 16.15 روز شنبه 25 دی ماه جاری به وقت محلی (16.45 به وقت ایران) در ورزشگاه قطراسپورت برگزار خواهد شد.
تاریخ: 1389/10/25
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















