برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

افلاکی در گفتگو با مهر:برای قهرمانی در کره تلاش می‌کنیم/ پشتوانه‌های تکواندو نمایش خوبی داشتند

مربی تیم ملی تکواندو ایران گفت: حضور در رقابت‌های جهانی کره جنوبی برای ما اهمیت بالایی دارد و تلاش می‌کنیم در مهد تکواندو جهان به عنوان قهرمانی دست یابیم.

مجید افلاکی، سرگروه پیشین تیم ملی تکواندو در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: سال 2001  حضور در رقابت‌های جهانی کره جنوبی را تجربه کردم. در آن دوره تیم ما سوم شد اما شرایط با امروز کاملا متفاوت بود. آن زمان نفوذ کره‌ای‌ها بر داوری زیاد بود و امکانات نیز به حدی نبود که مانع از اعمال نفوذ آنها شود.

وی ادامه داد: در آن دوره تیم خوب و یکدستی داشتیم اما به دلیل مشکلات داوری نتایج دلخواه را کسب نکردیم. بعد از 9 سال دوباره به کره برمی گردیم تا این بار بتوانیم  بعد از چند دوره نایب قهرمانی، سکوی نخست جهان را تصاحب کنیم. در این دوره تجهیزات خوبی وارد کار قضاوت شده و به دنبال آن عدالت نیز در تکواندو بالا رفته است.

مربی تیم ملی تکواندو یادآور شد: امروز برخلاف سال‌های گذشته کره‌ای‌ها بر داوری‌ها نفوذ ندارند. استفاده از هوگوی الکترونیکی و قانون بازبینی فیلم هم مزید بر علت شده تا به عنوان یکی از مدعیان اصلی به دنبال مهیا کردن تیمی قدرتمند باشیم تا بتوانیم به هدف خود که همان قهرمانی جهان است، دست یابیم. ما سخت تمرین می کنیم و با آمادگی بالا راهی میدان جهانی خواهیم شد.

افلاکی در مورد رقابت‌های تکواندو انتخابی تیم ملی گفت: سطح کمی و کیفی رقابت‌ها عالی بود. بسیاری از ملی پوشان و چهره‌های شناخته شده در مسابقات انتخابی تیم ملی حضور نداشتند اما این مسابقات نشان داد که تکواندو چه پشتوانه قوی دارد و در تمامی اوزان تکواندوکاران با آتیه نمایش دلپذیری داشتند.


تاریخ: 1389/10/26
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: