در گفتوگو با فارس شهنازی: شرایط باشگاه فراهم باشد یک بازیکن خارجی جذب میکنیم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم والیبال کرمان گفت: در نیم فصل دوم اگر شرایط باشگاه فراهم باشد یک بازیکن پشتخط زن جذب خواهیم کرد.
ناصر شهنازی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص بازی هفته هفتم برابر دانشگاه آزاد و برتری مقابل این تیم اظهار داشت: بازی با کیفیتی بود، چون رالی که انجام میشد طولانی بود و معتقدم تماشاگران از تماشای این بازی لذت بردند. شخصیت تیمی و لذت مردم از تماشای بازی تیم ما مهمترین اصل است که به آن رسیدیم.
وی ادامه داد: از تمام تیمها به صورت 100 درصد شناخت داریم و در دیدار برابر دانشگاه هم تیم حریف بسیار خوب بازی کرد، اما اشتباهات ما کمتر بود و توانستیم پیروز از میدان خارج شویم.
سرمربی تیم والیبال کرمان خاطرنشان ساخت: در نیم فصل دوم اگر شرایط باشگاه فراهم باشد یک بازیکن پشتخط زن جذب خواهیم کرد، چون در این پست با کمبود بازیکن روبرو هستیم.
تیم والیبال کرمان در هفته هفتم لیگ برتر باشگاههای ایران با نتیجه 3 بر یک از سد دانشگاه آزاد عبور کرد.
انتهای پیام/
















