برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
واکنش رییس فیفا به حضور بانوان در دربی ۱۰۲؛

اینفانتینو: پیشرفت ها در حال انجام است

رییس فیفا به برگزاری دربی پرسپولیس و استقلال با حضور بانوان واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، جیانی اینفانتینو رییس فدراسیون جهانی فوتبال در صفحه اجتماعی خود در خصوص حضور بانوان در ورزشگاه آزادی برای تماشای دیدار تیم های فوتبال استقلال تهران و پرسپولیس نوشت:

«در شهریور ماه، خوشحالم که با ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری ایران، در شهر نیویورک دیدار کردم و در آنجا درباره توسعه فوتبال زنان در کشور و پیشرفت های حاصله در زمینه حضور زنان در استادیوم های فوتبال گفت وگو کردیم.

از این رو با خوشحالی فراوان متوجه شدم که حدود ۳۰۰۰ زن امروز در دربی تهران بین باشگاه پرسپولیس و استقلال حضور داشتند. به لطف گفت وگوی مستمر فیفا و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران، پیشرفت هایی در حال انجام است. من مجدداً آنچه را که در شهریورماه به رئیس جمهور رئیسی گفتم، تکرار می کنم که در آینده نزدیک برای گفتگوهای بیشتر به ایران سفر خواهم کرد.

مسائل مربوط به فوتبال این کشور یک نیروی قابل توجه در فوتبال آسیا است و مهم است که ما همچنان روابط کاری مثبت و پرباری را که ایجاد کرده ایم، پرورش دهیم.»

اینفانتینو: پیشرفت ها در حال انجام است

منبع: مهر
تاریخ: 1402/9/24
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: