برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گزارش خبرنگار مهر از قطر/نکونام: تجربه عامل برتری ما برابر کره شمالی شد/ استرالیا با کره فرقی ندارد

کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان، تجربه را عامل برتری این تیم در دیدار با کره شمالی برشمرد و ابراز امیدواری کرد، روند روبه رشد ملی پوشان ایرانی همچنان ادامه پیدا کند.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به دوحه قطر، جواد نکونام پس از پایان دیدار تیم‎های ملی فوتبال ایران و کره شمالی در جمع خبرنگاران اظهارداشت: بازی بسیاری دشواری را پشت سرگذاشتیم. دیدار ما با کره شمالی همیشه جذاب بوده است. آنها همیشه در مقابل ایران بازی تدافعی داشته‌اند. امروز هم بسیار خوب دفاع می‌کردند و سعی داشتند روزنه‌هایی که ما قصد استفاده از آنها را داشتیم را مسدود کنند.

وی تصریح کرد: خدا را شکر توانستیم از یکی از موقعیت‌های به دست آمده به بهترین نحو استفاه کرده با کسب سه امتیاز صعودمان را به دور دوم مسجل کنیم.

کاپیتان تیم ملی فوتبال با تاکید بر اینکه دیدار مقابل کره شمالی به صورت پایاپای پیگیری شد، خاطرنشان کرد: خوشحالم که تیم کشورمان موفق شد با استفاده از تجربیات بازیکنان فاتح این دیدار باشد.

نکونام در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه "ترجیح می‌دهید در مرحله حذفی با استرالیا دیدار داشته باشید یا کره‌جنوبی؟"، گفت: از نظر من این دو تیم هیچ فرقی با هم ندارند و ما فقط به پیروزی فکر کنیم تا بتوانیم از این مرحله هم به سلامت عبور کنیم.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه "آیا فاصله‌ای میان نیمکت‎نشینان و بازیکنان ترکیب اصلی وجود دارد یا نه؟"، اظهارداشت: هیچ فرقی بین ما نیست. خوشبختانه 23 بازیکن بزرگ و تاثیرگذار در این تیم هستند و هرکسی که در ترکیب اصلی قرار بگیرد فقط به دنبال پیروزی و سربلندی تیم ملی است.

کاپیتان تیم ملی فوتبال در پایان صحبت‎های خود به مطلبی که به نقل از وی در یکی از روزنامه‎های عربی منتشر شده بود اشاره کرد و تاکید کرد: من با هیچ خبرنگار عرب زبانی صحبت نکردم. هر خبرنگارعربی که بخواهد با من صحبت کند باید حداقل پنج روز بیاید و برود تا من به او اجازه صحبت دهم. من هیچ صحبتی علیه خبرنگاران ایرانی انجام ندادم. آن مصاحبه‎ای خیالی بیشتر نبود. به شما قول می‎دهم با هیچ تلویزیون عربی هم صحبت نکنم.

تیم ملی فوتبال کشورمان با پیروزی برابر کره‌شمالی در دومین دیدار خود در مرحله گروهی مسابقات فوتبال جام ملت‌های 2011 آسیا با 6 امتیاز صعودش را به دور یک چهارم نهایی این رقابت‌ها قطعی کرد.


تاریخ: 1389/10/28
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: