برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کار را برای حضور در لندن شروع کرده‌ایم رضایی: برای کسب بیشترین سهمیه پارالمپیک به نیوزلند می‌رویم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی دوومیدانی جانبازان و معلولین گفت: ورزشکاران ما از آمادگی مطلوبی برخوردارند و برای کسب بیشترین سهمیه پارالمپیک لندن به مسابقات جهانی می‌رویم.


بهمن رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبری فارس «توانا»، درباره شرایط تیم ملی دوومیدانی جانبازان و معلولین برای حضور در مسابقات جهانی نیوزلند اظهار داشت: خوشبختانه بعد از نتایج خوبی که در گوانگجو کسب کردیم روحیه تمام ورزشکاران بالا رفت و بعد از چند روز ریکاوری اردوها را برای حضور در مسابقات جهانی از سر گرفیتم.
وی ادامه داد: به دلیل حضور در گوانگجو ورزشکاران ما از آمادگی مطلوبی برخوردارند و برای کسب بیشترین سهمیه در پارالمپیک لندن به مسابقات جهانی می‌رویم. البته با توجه به اینکه رکورد ورودی برای المپیک لندن هنوز اعلام نشده است نمی‌توانیم برآورد دقیقی داشته باشیم.
رضایی تصریح کرد: با 6 پرتابگر و 4 دونده در این مسابقات شرکت می‌کنیم. البته 4 ورزشکار ما در بازی‌های آسیایی موفق به کسب سهمیه ورودی پارالمپیک شدند و امیدواریم هر 10 نماینده ایران در این رقابت‌ها موفق شوند ورودی لندن را کسب کنند.
وی افزود: ورزشکاران ما با حضور در این مسابقات می‌توانند ارزیابی دقیقی از حریفانشان داشته باشند و با رقابت با حریفان جهانی سطح خود را مورد ارزیابی قرار دهند. از طرفی در مدت باقیمانده تا شروع المپیک شانس زیادی برای کسب سهمیه‌های لازم داریم.
رضایی خاطرنشان کرد: چند ورزشکار ما به علت نرسیدن به رکورد ورودی مسابقات جهانی از حضور در این رقابت‌ها بازماندند. از همین حالا کار را برای حضور موفق در پارالمپیک لندن آغاز کرده‌ایم و برنامه مناسبی هم برای حضور موفق در این رقابت‌ها داریم. امیدواریم بتوانیم 20 سهمیه پارالمپیک 2012 را کسب کنیم تا با حداکثر توان در این مسابقات شرکت کنیم.
سرمربی تیم ملی دوومیدانی در مورد تقویت موادی که در گوانگجو شرکت کننده نداشتیم، عنوان کرد: برنامه ویژه‌ای برای اضافه کردن ورزشکار در رشته‌های پرشی داریم و نفراتی را نیز برای حضور در مسابقات جهانی اعزام خواهیم کرد.

رقابت‌های دوومیدانی 2011 قهرمانی جهان از 29 دی تا 11 بهمن در کرایسچرچ نیوزلند برگزار می‌شود که تیم ملی ایران با 10 ورزشکار در این مسابقت شرکت می‌کند. این رقابت‌ها به منزله انتخابی پارالمپیک 2012 لندن است.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/10/28
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: