/دیدار معوقه هفته اول لیگ برتر آزاد/ شکست سنگین ذوبآهن برابر امید مشهد، امیری تنها برنده کرمانشاهیها
خبرگزاری فارس: تیم تعاونی اعتباری امید مشهد با شکست تیم ذوبآهن کرمانشاه شرایط خود را در جدول گروه اول لیگ برتر کشتی بهبود بخشید.
به گزارش خبرگزاری فارس، یکی از دو دیدار معوقه هفته اول لیگ برتر کشتی ساعت 17 امروز (یکشنبه) در سالن شهید بهشتی مشهد بین تیمهای تعاونی اعتباری امید مشهد و ذوبآهن کرمانشاه برگزار شد.
در این مسابقه که پیروزی در آن شرایط هر دو تیم را میتوانست تا حدودی در جدول گروه اول بهبود بخشد، تیم امید مشهد با نتیجه شش بر یک از سد ذوبآهن کرمانشاه گذشت.
عرفان امیری عضو تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی مسکو که برای تیم ذوبآهن کشتی میگرفت تنها کشتیگیری از بین کرمانشاهیها بود که از سد حریف مشهدیاش (رسول توکلی) گذشت.
عملکرد کشتیگیران دو تیم به شرح زیر است:
وزن 55 کیلو: یاسر حیدرقلینژاد از سد جواد داداشی گذشت.
وزن 60 کیلو: عباس گلیگرمستانی شکست را به فرهاد رستمی تحمیل کرد.
وزن 66 کیلو: محسن آقاجانی موفق شد سجاد محمدی را از پیش رو بردارد.
وزن 74 کیلو: مهدی بهابسته برابر رضا افضلی به پیروزی رسید.
وزن 84 کیلو: حسن رحیمی مبارزهاش برابر احسان امینی را با برد پشت سر گذاشت.
وزن 96 کیلو: رسول توکلی در مسابقهای که به سه تایم کشیده شد برابر عرفان امیری تن به شکست داد تا ذوبآهنیها بدون برد انفرادی مشهد را ترک نکنند.
وزن 120 کیلو: داوود احمدی برابر محسن رضایی به پیروزی رسید.
نام کشتیگیران تیم تعاونی اعتباری امید مشهد ابتدا آمده است.
انتهای پیام/
















