باوجود دورانی خوش در لندن هیدینک: امکان ندارد به چلسی بازگردم
خبرگزاری فارس: سرمربی هلندی تیم ملی فوتبال ترکیه گفت: امکان ندارد بار دیگر به چلسی بازگردم.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از دیلیمیل، گاس هیدینک اظهار داشت: از دورانی که در لندن بودم و با چلسی همکاری کردم، راضی و خرسند هستم اما این اتفاق دیگر تکرار نخواهد شد.
این مربی 64 ساله که ابتدای تابستان زمام امور تیم ترکیه را پذیرفت، افزود: نباید وضعیت کنونی را با آن زمان که من مربی چلسی شدم قیاس کرد. اگر آن موقع در عین داشتن مسئولیت تیم ملی روسیه، مربی موقت چلسی نیز شدم، بدین خاطر بود که رومان آبراموویچ، مالک تیم لندنی، در فدراسیون روسیه نقش داشت. در حالی که الان با حضور در ترکیه شرایطی کاملا متفاوت دارم.
این اظهارات از جانب مربی اسبق تیمهای ملی روسیه، استرالیا، کرهجنوبی و هلند در حالی مطرح شد که برخی رسانههای بریتانیا در مورد او گزارش دادند گزینه جانشینی کارلو آنچلوتی، سرمربی ایتالیایی آبیپوشان است.
هیدنیک تصریح کرد: علاوه بر چلسی، خبر دارم که چند تیم دیگر انگلیسی نیز خواهان من شدهاند. در حالی که قصد ندارم از موقعیت کنونی دور شوم.
هیدینک که در سال 2009 برای مدتی کوتاه با چلسی همکاری کرد، تا سال 2012 با ترکها قرارداد همکاری دارد.
انتهای پیام/
















