برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

عطایی در گفتگو با مهر:مرحله برگشت لیگ والیبال میان تیم‎ها "شکاف" می‎اندازد/ جهش در تیم‏های مدعی

سرمربی تیم والیبال کاله آمل با تاکید بر اینکه مرحله برگشت رقابت‏های لیگ برتر باشگاه‌های کشور با تغییرات زیادی نسبت به مرحله رفت پیگیری خواهد شد، گفت: در نیم فصل دوم میان تیم‎ها شکاف زیادی ایجاد خواهد شد.

بهروز عطایی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه فصل جاری مسابقات والیبال لیگ برتر از کیفیت بالایی برخوردار است، اظهارداشت: پیروزی‌های به دست آمده و اینکه در پایان نیم فصل نخست هیچ تیمی بدون شکست نبود نشانه خوبی است از رقابت نزدیک میان تیم‌ها و سطح کیفی که دیدارهای برگزار شده آنها داشت.

وی تصریح کرد: البته این کیفیت در نیم فصل دوم مسابقات هم حفظ خواهد شد اما ممکن است به این صورت نباشد که تیم‌های مدعی ببازند و تازه واردها و کم تجربه‌ترها صدرنشین شوند! دیدارهای مرحله دوم مسابقات والیبال لیگ برتر در نیم فصل دوم هم با کیفیت خواهد بود اما در عین حال دستخوش تغییرات زیادی خواهد شد.

سرمربی تیم والیبال کاله آمل علت دور از انتظار بودن نتایج تیم‌های مدعی در دور رفت مسابقات لیگ برتر را نداشتن زمان لازم برای تمرینات پیش فصل آنها عنوان کرد و یادآور شد: ترکیب تیم‌های مدعی بیشتر با ملی‎پوشان شکل گرفته است. برخی از آنها هم مانند کاله و داماش که مربیان تیم ملی را در اختیار داشتند. این تیم‎ها تا زمان پیوستن بازیکنان و مربیان خود از انجام تمرینات پیوسته و کامل بخش بازماندند که نتیجه آن هم شکست‌های دور از انتظار بود.

عطایی تاکید کرد: البته وضعیت این تیم‌ها به همین صورت باقی نمی‎ماند. تیم‌های مدعی در مرحله برگشت جهشی بزرگ داشته و به وضعیت عادی و طبیعی باز می‌گردند. در واقع قدرت اصلی آنها از همین مرحله به بعد مشخص می‌شود. در حالیکه افت تیم‌هایی که فعلا بر خلاف انتظارات در رده‌های برتر قرار دارند هم دور از انتظار نیست.

وی در بخشی از صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه عملکرد غیرقابل تیم‌های بزرگ و از طرفی نتیجه گیری خوب دیگر تیم‌ها اتفاقی قشنگ در لیگ برتر بود، خاطرنشان کرد: این قشنگی در مرحله برگشت هم به نوعی دیگر خود را نشان می‎دهند. چون رقابت میان تیم‌ها به خصوص مدعیان به صورت جدی‌تر دنبال خواهد شد.

سرمربی تیم کاله آمل همچنین با بیان اینکه از عملکرد تیمش در نیم فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر راضی نیست، گفت: به خاطر نبود ملی‎پوشان و نداشتن زمان کافی برای تمرین پیش‎بینی می‌کردم که نتوانیم نتایج رضایت بخشی از دیدارهای نیم فصل نخست بگیریم، اما نه تا به این حد!

بهروز عطایی در پایان گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: به طور حتم نیم فصل دوم را متفاوت از دور رفت آغاز می‎کنیم. به خصوص اینکه با جذب "استانیسلاو پتکوف" بلغاری بخشی از کمبودها برطرف شده است. البته به دنبال جذب یک گزینه خارجی دیگر هم هستیم.


تاریخ: 1389/10/29
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: