برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

هاشمیان در تورنمنت دبی بازی نمی‌کند

ورزش. فوتبال. -. -
دبی - وحید هاشمیان مهاجم جدید تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت نمی تواند در تورنمنت شش جانبه دبی برای تیمش بازی کند.

به گزارش روز پنج شنبه خبرنگار اعزامی ایرنا به دبی، هاشمیان که از ناحیه رباط زانو دچار مصدومیت شده در حال حاضر مشغول انجام فیزیوتراپی در اردوی تیم پرسپولیس در دبی است.

فرید زرینه پزشک تیم پرسپولیس در این مورد گفت: هاشمیان روز چهارشنبه همراه دیگران تمرین نکرد و به صورت انفرادی در سالن بدنسازی باشگاه ایرانیان مشغول تمرین شد.

وی افزود: تمام تلاش خود را می‌کنیم تا وی از بند مصدومیت رهایی یابد تا بتواند تیم پرسپولیس را در دیدار با صنعت نفت آبادان در لیگ برتر همراهی کند.

زرینه خاطرنشان کرد : اردو تیم پرسپولیس در دبی زمان مناسبی است تا مصدومیت هاشمیان بهبود یابد و با تمام توان در خدمت تیم باشد.











تاریخ: 1389/10/30
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: