برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در واکنش به ادعای رئیس هیات کرمانشاه امیری: از سوی نفتی‌ها پیشنهاد 60 میلیون تومانی نداشته‌ام

خبرگزاری فارس: عضو تیم ملی کشتی در مسابقات جهانی مسکو گفت: از سوی نفتی‌ها برای شرکت در لیگ برتر، پیشنهاد 60 میلیون تومانی نداشته‌ام.


عرفان امیری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد گفته اخیر رئیس هیات کشتی کرمانشاه مبنی بر ترجیح دادن پیشنهاد 25 میلیون تومانی تیم ذوب‌آهن به پیشنهاد 60 میلیونی نفت تهران به این کشتی‌گیر، اظهار داشت: نفتی‌ها اصلا به من پیشنهادی برای حضور در تیم‌شان نداده‌اند که رقمش مشخص باشد. من پیش از آغاز لیگ ضرب‌خورده بودم و به همین دلیل پیشنهاد چندانی نداشتم. اگر تمرین می‌کردم می‌توانستم با تیم دیگری قرارداد بهتری ببندم.
وی افزود: سال گذشته هم به خاطر اینکه کرمانشاه می‌خواست در لیگ تیم داشته باشد به پیشنهادات پاسخ منفی دادم که بعد این اتفاق نیفتاد و خیلی ضرر کردم. حالا این موضوع تمام شده و دیگر نمی‌خواهم در موردش صحبت کنم.
این کشتی‌گیر کرمانشاهی که در دو هفته اخیر لیگ، دو پیروزی برای تیم ذوب‌آهن به دست آورده، تصریح کرد: بدون تمرین این دو مسابقه را برگزار کردم و متاسفانه تیم‌مان هم در مشهد مغلوب شد و فکر می‌کنم کارمان برای صعود خیلی سخت شده است. حالا باید مشهدی‌ها را در کرمانشاه هفت بر صفر یا شش بر یک با یک پیروزی ضربه فنی ببریم تا شانس داشته باشیم.
امیری ادامه داد: هدفم حضور در جام تختی است و به همین دلیل تمرین خواهم کرد. از مربیانم مجتبی شرکایی، پرویز سلیمان‌پور و همچنین محمدحسن محبی که برای کشتی کرمانشاه خیلی زحمت می‌کشد، تشکر می‌کنم که در راه آماده‌سازی بیشترم تلاش می‌کنند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/11/1
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: