برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دومین اردوی تیم ملی روئینگ بانوان در دریاچه آزادی برگزار خواهد شد

ورزش. ورزش آبی. قایقرانی. ادروی آمادگی بانوان
تهران - دومین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی روئینگ بانوان به منظور حضوری موفق در مسابقات قهرمانی آسیا و کسب سهمیه المپیک از روز دوم بهمن ماه جاری در دریاچه مجموعه ورزشی آزادی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی
به گزارش ایرنا به نقل از فدراسیون قایقرانی، پاروزنان دختر کشورمان تا ‪ ۲۲‬بهمن ماه این اردو را ادامه خواهند داد تا آمادگی لازم برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا که مهرماه سال آینده در کره جنوبی برگزار خواهد شد، به دست آورند.

همچنین این تیم اواخر سال ‪ ۲۰۱۱‬در مسابقات انتخابی المپیک لندن نیز شرکت خواهد کرد.

سر مربی این تیم مایک دیوید هیل است و مریم کهن به عنوان کمک مربی و فرشته قلعه توعی به عنوان مربی بدنساز او را یاری می‌کنند.

‪ ۲۳‬ورزشکار از ‪ ۷‬استان کشور به این اردو دعوت شده اند.

در این اردو الیکا افشار، ملیکا علی نژاد، مبینا بختیاری، سمانه خدمت لو، مهرناز سالاری، سولماز عباسی، مریم سعیدی، مونا بصیری از تهران، هانیه خرسند، مریم عباس زاده، نازنین ملائی، نسیم بن یعقوب، شادی فرج پور، حمیرا برزگر، لادن نائبی از گیلان، مهسا جاور، مونا شادمهر، فریبا هیجرودی، فرحناز عشقی از زنجان، شیما جباری از مازندران، فاطمه ساریخانی از فارس، نازنین رحمانی از کرمانشاه و رویا عباسی از آذربایجان غربی تمرینات خود را پیگیری خواهند کرد.









تاریخ: 1389/11/1
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: