گزارش خبرنگار مهر از قطر/20 هزار تماشاگر در ورزشگاه الغرافه/ ژاپنیها در محاصره قطریها افتادند!
در حالی که دقایقی از دیدار تیم های ملی فوتبال قطر و ژاپن گذشته است، حدود 20 هزار تماشاگر به ورزشگاه الغرافه آمده اند.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر از ورزشگاه الغرافه قطر، در حالی که این ورزشگاه گنجایش 25 هزار نفر را دارد هنوز صندلی هایی خالی مانده با این حال حدود 20 هزار نفر وارد ورزشگاه شده اند و به تشویق تیم های ملی کشورشان می پردازند که البته بیش از 19 هزار نفر آنها قطری هستند.
کمتر از هزار تماشاگر ژاپنی نیز که برای تشویق تیم ملی کشورشان با باکنک های آبی در دست وارد ورزشگاه شده اند، روبروی جایگاه ویژه و در محاصره تماشاگران قطری قرار گرفته اند. سه طرف تماشاگران ژاپنی را تماشاگران دو آتشه تیم ملی قطر احاطه کرده اند.
قطری ها با پرچم و شال های بنفش رنگ کشورشان به ورزشگاه آمده اند و فضای آن را یکدست کرده اند. تشویق آنها با هیجان و به سبک خاص عربهاست.
تاریخ: 1389/11/1
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















