برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آخرین تمرین ملی پوشان فوتبال ایران برای شکست کره جنوبی

ورزش. جام ملت‌های آسیا. قطر ‪۲۰۱۱‬
دوحه - آخرین تمرین تیم ملی فوتبال ایران پیش از رویارویی با تیم کره جنوبی در مرحله یک چهارم پایانی جام ملت‌های آسیا عصر جمعه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، در این تمرین سبک و شاداب که به مدت یک ساعت و در زمین شماره دو ورزشگاه الغرافه برگزار شد، ملی پوشان راه‌های شکست کره جنوبی را تمرین کردند.

در ابتدای این تمرین، ملی پوشان با سه گروه تقسیم شده وفوتبالی تحت فشار را زیر نظر افشین قطبی سرمربی تیم ملی کشورمان پشت سر گذاشتند.

ملی پوشان سپس به دو گروه نارنجی و سبز تقسیم شدند و به مرور تاکتیک‌های گروهی پرداختند.

تحت فشار قرار دادن حریف در نیمه زمین، استفاده از ضد حملات سرعتی به خصوص از کناره‌ها از مهمترین تاکتیک های، عصر امروز ملی پوشان ایرانی بود.

به نظر می‌رسد، تیم ملی فوتبال ایران قصد دارد تا از کنارها به سمت دروازه تیم کره جنوبی در دیدار عصر فردا نزدیک شود.

علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال عصر امروز از نزدیک نظاره گر تمرینات ملی پوشان فوتبال ایران بود.

دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی در مرحله یک چهارم پایانی جام ملت‌های آسیا شنبه شب در دوحه قطر برگزار می‌شود.








تاریخ: 1389/11/1
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: