برای کسب سهمیه المپیک دومین اردوی تیم ملی روئینگ بانوان آغاز شد
خبرگزاری فارس: تمرینات تیم ملی روئینگ بانوان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و کسب سهمیه المپیک از امروز در دریاچه مجموعه ورزشی آزادی تهران از سر گرفته شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در این اردو که پس از بازیهای آسیایی دومین مرحله به شمار میرود، پاروزنان تا 22 بهمنماه زیر نظر مربیان خود تمرینات خود را دنبال خواهند کرد.
تیم ایران قصد دارد در مسابقات قهرمانی آسیا که مهرماه آینده در کره جنوبی برگزار میشود حضور داشته باشد.
این تیم اواخر سال 2011 نیز در مسابقات انتخابی المپیک لندن نیز شرکت خواهد کرد.
سرمربی این تیم مایک دیوید هیل است و مریم کهن به عنوان کمک مربی و فرشته قلعه به عنوان مربی بدنساز نیز در این اردو حضور دارند.
الیکا افشار، ملیکا علی نژاد، مبینا بختیاری، سمانه خدمت لو، مهرناز سالاری، سولماز عباسی، مریم سعیدی، مونا بصیری از تهران، هانیه خرسند، مریم عباس زاده، نازنین ملائی، نسیم بن یعقوب، شادی فرج پور، حمیرا برزگر، لادن نائبی از گیلان، مهسا جاور، مونا شادمهر، فریبا هیجرودی، فرحناز عشقی از زنجان، شیما جباری از مازندران، فاطمه ساریخانی از فارس، نازنین رحمانی از کرمانشاه و رویا عباسی از آذربایجان غربی به این اردو دعوت شدند.
انتهای پیام/
















