برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بودن یا نبودن پریدر، مرادی و محجوب ترکیب نهایی تیم ملی شطرنج امروز مشخص می‌شود

خبرگزاری فارس: بر اساس نظر نهایی کمیته فنی فدراسیون شطرنج، ترکیب نهایی تیم ملی بعد از ظهر امروز اعلام خواهد شد.


به گزارش خبرگزاری فارس، نشست کمیته فنی و گزینشگر تیم ملی شطرنج بعد از ظهر امروز در محل فدراسیون با حضور اعضا برگزار می‌شود.
در این نشست ترکیب نهایی تیم ملی در دو بخش زنان و مردان مشخص خواهد شد.
در پایان مسابقات قهرمانی کشور و بر اساس آیین‌نامه‌های فدراسیون 5 نفر اول این رقابت‌ها به تیم ملی دعوت می‌شوند؛ اما تیم گزینشگر حق دارد تا از دو سهمیه در نظر گرفته شده استفاده کرده و دو بازیکن دیگر را بر اساس توانمندی و نیاز تیم به اردوی آمادگی دعوت کند.
در بخش مردان احسان قائم مقامی به عنوان قهرمانی دست یافت و این در حالی بود که در ترکیب 5 نفر اول نامی از الشن مرادی و مرتضی محجوب استاد بزرگان ایران نبود.
با این حال این احتمال می‌رود که مرادی و محجوب که نتواستند در بین 5 بازیکن اول قرار بگیرند، بر اساس توانمندی‌های خود به تیم ملی دعوت شوند.
در بخش زنان نیز شادی پریدر استاد بزرگ به مانند دو سال پیش از شرکت در مسابقات قهرمانی کشور خوداری کرد؛ اما به دلیل سطح بازی وی در دو سال گذشته به تیم ملی دعوت شد. حال با توجه به این که سال آینده و بر اساس تقویم فدراسیون شطرنجبازان مسابقات انفرادی در پیش رو دارند این احتمال وجود دارد که وی به تیم ملی دعوت نشود.
با این حال امروز وضعیت نهایی تیم از سوی کمیته فنی مشخص خواهد شد.
در پایان مسابقات قهرمانی کشور که چندی پیش برگزار شد،‌ در بخش مردان، قائم‌ مقامی، علوی مقدم، درینی، گلی‌زاده و خادمی رده‌های اول تا پنجم را به خود اختصاص دادند و در بخش زنان، پورکاشیان، حکیمی فرد، قادپور ، خادم و حجازی پور اول تا پنجم شدند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/11/2
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: