برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

جام ملت‌های آسیا‪؟۲۰۱۱‬ ورزشگاه‌های دوحه پس از مسابقات تخریب می‌شوند

ورزش. فوتبال. قطر ‪۲۰۱۱‬
دوحه - ورزشگاه‌های دوحه پس از پایان رقابت‌های جام ملت‌های آسیا به تدریج تخریب خواهند شد تا ورزشگاه‌های مدرن جای آنها را بگیرد.

به گزراش خبرنگار اعزامی ایرنا؟ مسوولان برگزاری جام ملت‌های آسیا اعلام کردند که پس از پایان این مسابقات ‪ ۵‬ورزشگاهی که میزبانی پانزدهمین دوره جام ملت‌های آسیا را برعهده داشتند به تدریج تخریب خواهند شد.

ورزشگاه‌های خلیفه، السد، الغرافه، قطر اسپورت و الریان پنج استادیومی هستند که میزبانی جام ملت‌های آسیا را برعهده دارند.

این ورزشگاه‌ها که هم اکنون نیز در سطح آسیا دارای امکانات مطلوبی هستند به زودی جای خود را به ورزشگاه‌های مدرن دوحه خواهند داد.

ورزشگاه‌های مدرن دوحه برای میزبانی جام جهانی ‪ ۲۰۲۲‬ساخته خواهند شد که قرار است اکثر آنها به صورت مسقف و با درجه هوای خنک ساخته شوند تا دوحه برای میزبانی جام جهانی مشکلی نداشته باشند.











تاریخ: 1389/11/2
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: