ذولفقارنسب: ایران برنامه ای برای بازی نداشت
بیژن ذولفقارنسب شنبه شب پس از شکست تیم ملی فوتبال کشورمان در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات جام ملت های آسیای 2011 در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تیم ایران در این مسابقه قصد کنترل بازی حریف و ارایه یک بازی فرسایشی را داشت اما نتوانست روی خط دفاعی حریف فشار وارد کند.
وی در مورد عملکرد افشین قطبی سرمربی تیم ملی ایران در این مسابقه گفت: عملکرد وی در مرحله مقدماتی این دوره از رقابت ها قابل قبول بود اما عیار واقعی یک مربی در دیدارهای بزرگ سنجیده می شود و دیدیم که در این مسابقه حساس قطبی نتوانست تیم را به خوبی هدایت کند.
وی ادامه داد: مشکل فوتبال ما در ساختار فنی و تاکتیکی آن است و افشین قطبی نتوانست توانمندی های فنی را به تیم ملی ایران وارد کند. اگرچه از لحاظ روحی وزنه قابل توجهی برای تیم ملی بود و از این لحاظ هم عملکرد قابل قبولی داشت.
مربی اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان در مورد عملکرد تیم ملی کشورمان در پانزدهمین دوره جام ملت های آسیا گفت: این رقابت ها نشان داد که فوتبال ایران ظرفیت بالایی دارد و با برنامه ریزی خوب در لیگ می توانیم در رقابت های بین المللی عملکرد بهتری داشته باشیم.
وی در پایان در خصوص انتخاب سرمربی آینده تیم ملی گفت: یک مربی توانمند و با کلاس فنی بالا می تواند سطح بازی تیم ملی را بالاتر ببرد و بتوانیم صعود بدون دغدغه ای به مسابقات جام جهانی برزیل داشته باشیم.
















