برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در آسیا بازی آسان وجود ندارد

هری کیول معتقد است بازی آسان در آسیا وجود ندارد و بازیکنان برای بازی‌های بعدی باید به سختی تلاش کنند.

تیم ملی استرالیا با تک گل دیرهنگام هری کیول در دقیقه‌ی 118 جواز صعود به جمع 4 تیم پایانی جام ملت‌های آسیا را به دست آورد.

کیول در پایان بازی گفت: برای ما اهمیت زیادی داشت که به گل برسیم، چرا که به هیچ وجه نمی خواستیم بازی به ضربات پنالتی کشیده شود؛ در پنالتی ممکن است هر اتفاقی رخ داد. شاید عراق دوست داشت بازی به پنالتی کشیده شود،‌ اما من خیلی خوشحالم که توانستیم به گل برسیم و کار را در وقت اضافی تمام کنیم.

مهاجم تیم فوتبال گلاتاسرای ادامه داد: بازی با عراق بسیار سخت و دشوار بود و به طور کلی بازی آسان در آسیا وجود ندارد. فکر می کنم بازیکنان تلاش زیادی در زمین انجام دادند و من به این مساله افتخار می کنم.

کیول درباره گلی که در دقیقه 118 به ثمر رساند هم اظهار کرد: سانتر فوق العاده‌ای برایم ارسال شد. در طول بازی فرصت‌های چندانی برای گلزنی نداشتیم،‌ اما پاس مک کی واقعا عالی بود و باز کردن دروازه از آن فاصله برای من کار دشواری نبود.

ستاره‌ی تیم ملی استرالیا که سال‌های پایانی دوران بازیگری‌اش را پشت سر می گذارد، در پایان گفت: گل خوبی به ثمر رساندم که تیم را به نیمه نهایی برد، امیدوارم که در فینال هم بتوانم گلزنی کنم،‌ البته هنوز بازی نیمه نهایی هم در راه است و ابتدا باید در آن پیروز شویم.

 

تاریخ: 1389/11/5
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: