برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تمجید بازیکنان ازبک‌ از هوشیازی آبراموف

بازیکنان ازبکستان از تغییرات تیمی و تاکتیکی‌ای که وادیم آبراموف، سرمربی تیم داد و منجر به پیروزی دو بر یک مقابل اردن و صعود به نیمه‌نهایی برای اولین بار در جام ملت‌های آسیا شد، تمجید کردند.

آبراموف با آگاهی از دفاع منضبط و سرعت‌شان در ضدحمله، در بازی با اردن نسبت به تساوی 2-2 مقابل چین در آخرین بازی گروهی، پنج تغییر در تیمش داد و با 2-5-3 بازی کرد.


این تغییرات جواب داد، با وجود شاوکاتجون مولاجانف و ساخوب جورائف که دفاع را مستحکم کردند و اولوگبک باکائف که کل مرحله گروهی را بازی نکرده بود، اما در این بازی هر دو گل ازبکستان را به ثمر رساند.

اودیل احمدوف ستاره ازبکستان در این رقابت‌ها که جلو اردن دفاعی‌تر بود، گفت: «مربی تصمیم گرفت که سیستم بازی‌مان را تغییر دهد و این در این بازی به ما خیلی کمک کرد. ما فیلم بازی‌های اردن را دیده بودیم و می‌دانستیم که آنها دوست دارند از دفاع بازی را شروع کنند، برای همین سیستمی را انتخاب کردیم که جلویش را بگیریم.»

او در ادامه افزود: «در نیمه اول خیلی سخت توانستیم فرصت ایجاد کنیم، چون دفاع اردن خیلی منسجم بود و آنها خیلی بازی کردند. بنابراین مربی بین دو نیمه به ما گفت که در حمله بیشتر فشار بیاوریم و ما هم نیمه دوم را قدرتمندانه شروع کردیم و گل‌هایی را زدیم که پیروزی‌بخش بودند.»

استانیسلاو آندره‌ف نیز که نیمه دوم به جای جسور خاسانوف، بال چپ تیم به زمین رفت، گفت: «مربی تغییراتی داد که خیلی کمک کرد جون اردن انتظارش را نداشت. مولاجانف در دفاع خیلی خوب برای ما بازی کرد و باکائف برای اولین بار در این تورنمنت بازی کرد و دو گل زد.»

در همین حال، ایگناتی نسترف، دروازه‌بان ازبکستان گفت آسیب‌دیدگی دست راست‌اش که باعث شد در نیمه دوم جایش را به تیمور جورائف بدهد، جدی نیست و به خواسته خودش تعویض شده چون پس از شوت احمد عبدالحکیم کمی احساس درد می‌کرده است.
 

تاریخ: 1389/11/5
کلمات کلیدی:
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: