برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

‪ ۱۴۰‬ورزشکار از طریق استعدادیابی به مریبان تیم ملی اسکیت معرفی شدند

ورزش. اسکیت. استعداد یابی
سمنان - رییس فدراسیون اسکیت ایران گفت: با تشکیل کمپ‌های استعداد یابی در نقاط مختلف کشور تاکنون ‪ ۱۴۰‬ورزشکار به مربیان تیم ملی معرفی شده اند.

جمشید وزیری روز دوشنبه در مجمع عمومی هیات اسکیت استان سمنان افزود: از این تعداد ‪ ۸۰‬نفر از پسران و ‪ ۶۰‬نفر از دختران هستند که مربیان تیم ملی در اردوهای مختلف از بین آنها نفرات برتر را انتخاب می‌کنند.

وی با بیان اینکه سالانه ‪ ۱۵‬درصد به شمار ورزشکاران سازمان یافته این فدراسیون افزوده می‌شوند، گفت: در حال حاضر ‪ ۲۶‬هزار نفر ورزشکار سازمان یافته تحت پوشش هستند.

وزیری گفت: در مدت چهار سال فعالیت این فدراسیون سالانه پنج هزار نفر به جمع ورزشکاران سازمان یافته این فدراسیون افزوده شدند و از شش هزار نفر اولیه به ‪ ۲۶‬هزار نفر در حال حاضر رسیده است.

رییس فدراسیون اسکیت کشور بر توسعه ورزش اسکیت بین جوانان و نوجوانان تاکید کرد.

در این نشست که مدیرکل تربیت بدنی استان سمنان و سایر اعضا حضور داشتند با رای اعضا سیدعلی محمد صفایی با ‪ ۱۵‬رای از ‪ ۱۷‬رای اعضا به عنوان رییس هیات اسکیت استان سمنان انتخاب شد. ک/‪۲‬









تاریخ: 1389/11/5
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: