برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رمضانی: مدیرعاملی که قدرت ندارد بهتر است استعفا دهد

ورزش. ورزش‌های توپی. فوتبال
تهران - مدیرعامل مستعفی تیم فوتبال استقلال اهواز اعلام کرد که تا زمانی که قدرت نداشته باشد به این تیم باز نخواهد گشت.

عبدالحمید رمضانی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: حدود دو ماه پیش با توجه به شرایط خاص تیم و با پیشنهاد دوستان و طی چندین جلسه کاری مسئولیت مدیرعاملی باشگاه را برعهده گرفتم.

وی ادامه داد: قبل از پذیرش این مسئولیت بارها حدود اختیارات خود را گفتم و به توافق نیز رسیدیم اما به غیر از ‪ ۱۲‬روز اول من هر روز با اتفاقات جدیدی آشنا شدم تا اینکه تصمیم گرفتم دیگر در این باشگاه نباشم.

مدیرعامل مستعفی استقلال اهواز گفت: در چند روز گذشته نیز متوجه شدم قرار است بدون هماهنگی من فیروز کریمی را به عنوان مسئول فنی انتخاب کنند.

وی تصریح کرد: اگر قرار است من مدیرعامل باشم باید خودم همه را انتخاب کنم.

وی اظهار داشت: فیروز کریمی به عنوان کسی که سلسله مراتب‌ها را می‌داند باید با من هماهنگ می‌کرد تا آن زمان من هم با تعامل با او برخورد می کردم.

رمضانی گفت: شب گذشته نیز حاضر به بازگشت شده بودم و تنها خواستم قرارداد من را به طور اصولی منعقد کنند که بازهم مسئولان باشگاه با این درخواست موافقت نکردند.

وی خاطرنشان کرد: روزی که این تیم را تحویل گرفتم ‪ ۴‬امتیاز بیشتر نداشت اما در حال حاضر این باشگاه ‪ ۲۰‬امتیازی است و شانس زیادی برای صعود به لیگ برتر دارد.

رمضانی ادامه داد: با حضور کریمی موافق بودم اما با نحوه انتخاب او مخالف هستم.

وی افزود: به هیچ عنوان در چنین شرایط حاضر به بازگشت نیستم زیرا باید شان من به عنوان مدیرعامل در این باشگاه حفظ شود.






تاریخ: 1389/11/5
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: