برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سخنگوی باشگاه ابومسلم: بازی جمعه تیم برگزار خواهد شد رضایت 4 نفر دیگر از شاکیان باشگاه جلب شد

سخنگوی باشگاه ابومسلم گفت: رضایت اکثر شاکیان جلب شده است و ابومسلم جمعه در مشهد در مقابل نساجی مازندران بازی خواهد کرد.

بهزاد تیمورپور در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه خراسان، افزود: با حمایت و کمک اداره کل تربیت بدنی و هیات فوتبال و با نظارت باشگاه، بدهی 4 نفر دیگر از شاکیان باشگاه شامل احمد مقدسی پور، میثم بائو، سعید بیات و عرفان اولرم نیز پرداخت شده و بدین ترتیب رضایت 15 نفر از شاکیان به کمیته انظباطی ارسال شده است و رضایت مهدی محمدزاده و مهدی آقا محمدی نیز به زودی جلب خواهد شد.

وی ادامه داد: تنها رضایت باشگاه سپاهان، رضا مسلم زاده و باقر احمدی باقی مانده است که رضایت باشگاه سپاهان تا پایان امروز جلب خواهد شد، اما با رضا مسلم زاده و باقر احمدی به توافق نرسیده‌ایم و شکایت آنها باید با حکیمت کمیته انظباطی گرفته می شود و امیدوارم این کار تا پایان هفته انجام شود.

تیمورپور تاکید کرد: کمیته انظباطی در جریان اقدامات باشگاه قرار دارد و مشکلی برای برگزاری بازی روز جمعه نیست و این بازی برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اداره کل تربیت بدنی استان خراسان رضوی و هیات فوتبال استان در این زمینه کمک زیادی به باشگاه کرده اند.

انتهای پیام

کد خبر: 8911-03755
تاریخ: 1389/11/7
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: