برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/اخبار کوتاه از تیم والیبال پیکان/ جذب بازیکن ایتالیایی و بهبودی داودی

خبرگزاری فارس: مسئولان باشگاه پیکان برای تقویت تیم والیبال خود یک بازیکن ایتالیایی جذب کردند.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، فرانچسکو بریبانتی که سابقه بازی در لیگ ایتالیا و مونتنگرو را دارد و افتخارات زیادی را نیز در والیبال اروپا کسب کرده است، برای پیوستن به تیم والیبال پیکان، تست پزشکی و فنی وارد تهران شد و مورد تأیید کادر فنی این تیم قرار گرفت.
بریبانتی در پست تخصصی قطر پاسور بازی می‌کند و نزدیک به 15 سال در تیم‌های مختلف لیگ ایتالیا توپ می‌زد.

* خودروسازان که خود را برای حضور در نیم‌فصل دوم رقابت‌های لیگ برتر والیبال باشگاه‌های ایران آماده می‌کنند، امروز در دیداری تدارکاتی به مصاف نارنجی‌پوشان ساپیا می‌روند. این مسابقه در سالن اختصاصی باشگاه پیکان به انجام خواهد رسید.

* رحمان داودی، بازیکن تیم والیبال پیکان که چند هفته‌ای را به دلیل مصدومیت از ترکیب این تیم دور بود با بهبود یافتن شرایط جسمانی خود در جمع پیکانی‌ها حاضر شده و همپای سایر بازیکنان تمرین می‌کند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/11/7
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: