برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
میانگین ۲/۵ امتیاز از هر بازی؛

عملکرد «اوسمار ویه‌را» با پرسپولیس در یک قدمی اولین جام قهرمانی

سرمربی برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس آمار بسیار خوبی را از خود در این تیم به ثبت رسانده و در آستانه گرفتن اولین جام قهرمانی با سرخپوشان است.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از جدایی یحیی گل محمدی از هدایت تیم فوتبال پرسپولیس، با تصمیم مدیران این باشگاه «اوسمار ویه را» دستیار برزیلی او را جانشین وی کردند.

پرسپولیس با هدایت اوسمار تاکنون ۱۴ بازی در لیگ برتر انجام داده که حاصل آن کسب ۱۱ پیروزی، دو تساوی و یک شکست بوده است. سرخ پوشان در آخرین دیدار خود در فصل بیست و سوم رقابت های لیگ برتر باید روز شنبه ۱۲ خرداد و در ورزشگاه آزادی رو در روی مس رفسنجان بروند و برای کسب جام قهرمانی محکوم به پیروزی در این بازی هستند.

اوسمار تا به اینجای کار میانگین ۵/ ۲‬ امتیاز در هر بازی را از خود به ثبت رسانده که آمار بسیار خوبی برای این مربی برزیلی در پرسپولیس به حساب می آید. قرارداد او با سرخ ها تا پایان فصل است و مدیران این باشگاه به دنبال حفظ او برای فصل آینده هستند.

منبع: مهر
تاریخ: 1403/3/10
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: