برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

طعنه‌های ونگر و فرگوسن به یکدیگر رکورد آرسنال شکسته می‌شود؟

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال منچستریونایتد که روزهای بی‌شکستی را سپری می‌کند در اندیشه شکستن رکورد آرسنال است.


به گزارش خبرگزاری فارس، مارتین راجرز ستون نویس ورلد ساکر، به بررسی فصل بدون باخت منچستریونایتد پرداخته و این تیم را بهترین تیم الکس فرگوسن می داند. در حالی که تنها دوازده بازی تا پایان لیگ برتر فوتبال انگلیس باقی مانده، منچستر یونایتد بدون شکست باقی مانده و در آستانه به دست آوردن یک رکورد در این زمینه است. تنها تیمی که توانسته در یک فصل بدون شکست بازی ها را به پایان ببرد، آرسنال است. آن‌ها در فصل 2004-2003 توانستند بدون شکست قهرمان لیگ برتر شوند.
تیم سر الکس فرگوسن نزدیک به بیست سال است که بدون افت قابل اشاره در سطح اول فوتبال انگلیس قرار دارد و همواره یکی از مدعیان قهرمانی به شمار می آمده ولی در فصل جاری آن‌ها کار فوق العاده ای انجام داده اند و در حالی که دو سوم فصل سپری شده، بدون باخت در صدر جدول قرار قرار دارند.
پیروزی دراماتیک هفته گذشته برابر بلکپول نشان از روحیه بالای آن‌ها برای پیروزی دارد. در نیمه نخست 2 بر صفر عقب افتادند ولی در نیمه دوم با زدن 3 گل به پیروزی رسیدند. داشتن این روحیه درون یک تیم همواره کارساز بوده است.

چند هفته قبل و در حالی که امتیاز تیم ها در صدر جدول نزدیک به هم بود و هر تیمی پتانسیل قهرمانی را داشت، هری ردنپ سرمربی تاتنهام اعلام کرد که تیمش از رده پنجم بالاتر رفته و می تواند در انتهای فصل جام قهرمانی را فتح کند ولی پس از گذشت چند هفته ردنپ دیگر روی حرف هایش اصرار نکرد و واقعیت را پذیرفت.
در این مدت تمام تیم ها امتیاز از دست دادند و از صدر جدول دور شدند ولی شیاطین سرخ تنها تیمی بودند که پر قدرت ظاهر شدند و هنوز هم گزینه اول قهرمانی هستند و می خواهند نامشان را در تاریخ به ثبت برسانند.
آرسن ونگر سرمربی فرانسوی آرسنال که تیمش در فصل 2004-2003 توانسته بدون باخت قهرمان شود در این زمینه می گوید: بله، منچستری ها مقداری هم خوش شانس بوده اند ولی در حال حاضر سخن گفتن از قهرمانی بسیار زود است. باید صبر کرد و دید آیا آن‌ها می‌توانند قهرمان شوند یا نه. خط دفاعی پرقدرت یونایتدها یکی از نقاط قوت آن‌ها است و همین موضوع سبب می شود بتوانند بازی ها را به سود خود به پایان برسانند.
شاید ونگر با کم لطفی از واژه خوش شانس در مورد یونایتد استفاده کرده است. تیم های فرگوسن همواره خوب بوده اند و پیرمرد اسکاتلندی در دهه اخیر همواره بهترین ها را در اختیار داشته و بهترین ها را به میدان فرستاده ولی بدون شک تیم کنونی بهترین تیم فرگی است.

در خصوص کم لطفی ونگر زیاد هم نباید تعجب کرد زیرا او و فرگوسن هیچ گاه رابطه خوبی با هم نداشته اند. سال 2004 و زمانی که تیم ونگر در لیگ برتر بدون باخت بود و عالی بازی می کرد، از فرگوسن در این مورد سوال شد و او با کنایه و غرغرکنان گفت: تعداد تساوی های آن‌ها زیاد است!
توپچی ها در آن فصل با 26 پیروزی و 12 تساوی و با اختلاف 11 امتیاز لیگ برتر را فتح کردند و در فصل بعد از آن و در آستانه ثبت پنجاهمین بازی بدون باخت، در یک بازی زیبا و پر افت و خیز با نتیجه 4 بر 2 به یونایتد باختند تا رکوردشان با 49 دیدار به پایان برسد.
در لیگ سخت و نفس گیر انگلیس، رکوردی که آرسنال به جا گذاشته قابل ستایش است و این تیم را به یکی از ماندگارترین تیم ها در این لیگ تبدیل کرده است. از طرفی اگر یونایتدها بتوانند در 15 بازی باقی مانده بدون باخت بمانند، به همان اندازه قابل ستایش خواهند بود با این تفاوت که می توان تیم الکس فرگوسن را بهترین تیم تمامی ادوار لیگ برتر نامید. البته یونایتد ها در این راه نباید از تیم هایی مانند ولورهمپتون و بلکپول هم غافل شوند زیرا از دست دادن برتری برابر آن‌ها نیز می تواند برای شیاطین سرخ بهای گزافی داشته باشد.
به دست آوردن 38 بازی بدون باخت چیزی نیست که به سادگی قابل دسترسی باشد. یونایتدها 3 فصل پیش با در اختیار داشتن کارلوس ته‌وز و کریستیانو رونالدو بازی های فوق العاده ای را به نمایش می گذاشتند و توانستند قهرمانی در لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا را نیز به دست آورند ولی در آن فصل نیز در 5 دیدار بازنده میدان بودند.

آرسن ونگر در صحبت هایش حداقل در یک مورد درست گفته است. قدرت خط دفاعی یونایتد. نمانیا ویدیچ بدون شک فصل بسیار خوبی را سپری می کند و ریو فردیناند نیز هرگاه آسیب دیده نبوده و در میدان حاضر شده، نمایش در خور تحسینی داشته است. به علاوه قدرت تفکر دفاعی که در ذهن بازیکنان نهادینه شده، از بهترین نکته هایی است که می توان در بازی بازیکنان یونایتد در فصل جاری به آن اشاره کرد.
شاید خیلی ها معتقد باشند که یونایتد در این فصل شایسته به دست آوردن چنین رکوردی نیست زیرا در برخی دیدارها به هیچ وجه خوب بازی نمی کند ولی باید یاد آور شویم در این تیم بازیکنان جوانی حضور دارند که هنوز پخته نشده اند ولی نسبت به بازیکنانی که پیش از آن‌ها در ترکیب قرار داشته اند، بازی های بسیار بهتری را به نمایش می گذارند. شاید بتوان این تیم را بهترین تیمی نامید که فرگوسن تاکنون ساخته است.
بهترین تیم تاریخ لیگ برتر؟ هنوز نه ولی تا زمانی که نباخته اند می توان امیدوار بود که در پایان فصل این عنوان را به دست آورند.
انتهای پیام/ا

تاریخ: 1389/11/10
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: