برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حیدرف: منتظر گرفتن انتقام از استرالیا می مانیم

«عزیزبِک حیدرف» هافبک ازبکستان امیدوار است برای گرفتن انتقام شکست 0-6 مقابل استرالیا خیلی انتظار نکشد.

این سومین باری بود که این دو تیم با هم دیدار می کردند و استرالیا برای سومین بار هم برنده این بازی شد. حیدرف تاکید می کند که بسیار مشتاق است به جهان ثابت کند که نمایش خوب ازبکستان در این جام یک اتفاق نبوده است: «امیدوارم در رقابت دیگری بتوانیم دوباره مقابل استرالیا بازی کنیم و نشان دهیم که این نتیجه فقط همین یک بار رخ داده و خواهد داد.»
با این وجود حیدرف این نتیجه را آنقدر بد می داند که بار دیگر از مردم کشورش بابت آن عذرخواهی کند: «از مردم ازبکستان معذرت می خواهم که نتوانستیم به هدفمان که حضور در فینال و قهرمانی در این جام بود، برسیم. بعد از شکست 0-6 مقابل استرالیا شرایط ما بسیار بد بود. بابت این نتیجه بسیار متاسفم و از هواداران ازبک می خواهم که همچنان در کنار ما باشند و از ما حمایت کنند.»
اما جدا از نتیجه دیدار مقابل استرالیا، بازیکنان ازبک دلیلی برای معذرت خواهی ندارند چون آنها به بهترین نتیجه خود در تاریخ جام ملتهای آسیا رسیده اند و البته دیدار روز جمعه مقابل کره جنوبی هم فرصت خوبی برای حیدرف و تیم ازبکستان است که آن نتیجه کابوس‌وار را جبران کنند.
 

تاریخ: 1389/11/10
کلمات کلیدی:
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: