برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مشکلات مالی مانعی برای اعزام تیم ملی جودو به فرانسه

ورزش. رزمی. جودو
تهران - تیم ملی جودوی کشورمان به دلیل مشکلات مالی فدراسیون به احتمال فراوان در مسابقات گراند اسلم فرانسه شرکت نخواهد کرد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا؟ رقابت‌های گرانداسلم فرانسه که در پاریس برگزار می‌شود دارای امتیاز رنکینگ فدراسیون جهانی به منظور کسب سهیمه المپیک ‪ ۲۰۱۲‬لندن است.

قرار است تیم ملی جودوی ایران متشکل از آرش میراسماعیلی و محمدرضا رودکی با هدایت محمدرضا حاجی یوسف زاده اواخر هفته جاری برای شرکت در مسابقات گرنداسلم فرانسه عازم پاریس شود.

مقدمات حضور این تیم برای شرکت در این رقابت مهم مهیا شده است اما شرایط مالی فدراسیون جودو به گونه‌ای نیست که این ‪ ۳‬نفر را به مسابقات گرنداسلم فرانسه اعزام کند.

در همین حال تیم ملی جودوی کشورمان دو مسابقه دیگر را نیز پیش رو دارد که با وضعیت بوجود آمده، اعزام تیم ملی به رقابت‌های وردکاپ بوداپست مجارستان و گرندپریکس آلمان در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

مسابقات گرنداسلم فرانسه شنبه آینده در پاریس آغاز می‌شود که درصورت مساعد شدن وضعیت مالی فدراسیون تیم سه نفره ایران راهی این مسابقات خواهد شد.

یک هفته بعد از رقابت‌های گرنداسلم فرانسه، مسابقات وردکاپ جهانی بوداپست مجارستان برگزار خواهد شد.

تیم ملی جودوی ایران همچنین در تاریخ ‪ ۳۰‬بهمن ماه سال جاری رقابت‌های گرندپریکس آلمان را پیش رو خواهد داشت.

در صورت عدم اعزام تیم ملی به این مسابقات، جودوکاران کشورمان که شرایط خوبی در رنکینگ فدراسیون جهانی ندارند بازهم از حریفان مطرح خود فاصله می گیرند و شانس بسیار اندکی برای کسب سهمیه المپیک لندن خواهند داشت.







تاریخ: 1389/11/10
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: