برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

علی کریمی بمب می ترکاند!

تا ساعاتی دیگر علی کریمی ستاره سابق تیم ملی بمبی خبری منفجر می کند.

درحالی که علی کریمی در گفت و گویی با سایت شخصی خود از دوستی با علی دایی سخن گفته بود و بعد از مدت ها بر این شائبه که این دو حاضر نیستند با هم کار کنند خط بطلان کشیده بود ، به نظر می رسد ، جادوگر تا ساعاتی دیگر همه را شوک زده می کند.
 

روزنامه پرتیراژ پیروزی ، روزنامه هواداران پرسپولیسی در شماره صبح دوشنبه خود در یادداشتی به قلم سردبیرش از این بمب خبری سخن به میان آورده؛ خبری که در آن آمده است:« حالا دیگر دایی و کریمی با هم رابطه گرمی دارند اما شاید شگفتی علی این نباشد که برای تان خبر از ملاقاتش با دایی بدهیم که این جلسه هنوز برگزار نشده ، خبری برای تان داریم که به رسم امانت فعلا قادر به انتشارش نیستیم ، فقط کافی است مدتی صبر کنید...»

این خبر اگر تحقق یابد همه را انگشت به دهان خواهد کرد. جادوگر پیش از این هم از این بمب های خبری زیاد ترکانده است. پس منتظر می مانیم تا در کمتر از ?? ساعت ، ببینیم آیا این گفته محقق خواهد شد؟

تاریخ: 1389/11/11
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: