برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نگفتم قطبی، گفتم اطرافیان او پول می‌خواستند !

کعبی : حتما شما می‌خواهید که من حرف‌هایم را تکذیب کنم. باز هم می‌گویم که دلیلی ندارد حرف‌هایم را تکرار کنم و خیلی وقت پیش هم مصاحبه کردم و محروم شدم

حسین کعبی چند روزه پیش در مصاحبه‌ای که با یکی از برنامه‌های ورزشی رادیو داشت حرف‌های عجیبی در مورد افشین قطبی زد و ادعا کرد که قطبی و اطرافیانش از او پول خواسته‌اند تا به تیم ملی دعوتش کنند. حالا کعبی تأکید می‌کند که قطبی مستقیما حرفی با او نزده و اطرافیانش از این بازیکن پول خواسته‌اند. کعبی که خیلی دوست داشت در آن مصاحبه رادیویی اسم افرادی که از او پول خواسته‌اند را ببرد، حالا با چرخشی 180 درجه‌ای می‌گوید که هیچ وقت اسمی از آنها نخواهد برد. 

*صحبت‌هایت خیلی سروصدا کرده!
من حرف‌هایم را زدم و حالا نمی‌خواهم آنها را کم و زیاد یا تکذیب کنم.
*هنوز هم معتقدی که قطبی و اطرافیانش از تو پول می‌خواستند؟
حتما شما می‌خواهید که من حرف‌هایم را تکذیب کنم. باز هم می‌گویم که دلیلی ندارد حرف‌هایم را تکرار کنم و خیلی وقت پیش هم مصاحبه کردم و محروم شدم.
*ولی برای خیلی‌ها قابل باور نیست که قطبی با تو حرف بزند و بگوید که برای دعوت شدن به تیم ملی به من پول بده. قبول داری؟
من نگفتم قطبی، گفتم اطرافیان او با من حرف زدند. قطبی در این مورد هیچ وقت مستقیما با من صحبت نکرد و شاید حرف‌هایم طور دیگری چاپ شده است.
*اگر به کمیته انضباطی دعوت شوی حاضری این حرف‌ها را به شریفی هم بزنی؟
چرا باید به کمیته انضباطی دعوت شوم؟
*منظورمان این است که اگر شریفی از تو بخواهد اسم افرادی که پول می‌خواستند را ببری، حاضری این کار را انجام دهی؟
دیگر برای چی این کار را انجام دهم. این وسط چه چیزی گیر من می‌آید؟
*چرا نمی‌خواهی بگویی؟
من آن زمان می‌خواستم در کمیته انضباطی حرف بزنم ولی مرا با قطبی رو در رو نکردند. من اسم از هیچ کسی نمی‌برم حتی اگر سه سال مرا محروم کنند. من آن زمان در کمیته انضباطی می‌خواستم از حقم دفاع کنم ولی نگذاشتند.
*اطرافیان قطبی واقعا به تو گفتند پول بده؟
آنها خیال می‌کردند من یک بازیکن 15 ساله هستم که قرار است تست فوتبال بدهم و می‌گفتند که عکس‌هایم را خیلی بزرگ در روزنامه‌ها کار می‌کنند. من اگر قرار باشد از این جور پول‌ها بدهم برای آدم‌هایی خرج می‌کنم که نان ندارند تا مرا دعا کنند. من می‌خواستم آن زمان حرف بزنم و حقم را بگیرم ولی حالا گذشته‌ها گذشته در ضمن من دیگر قرار نیست در تیم ملی بازی کنم.
*منظورت چیست؟
یعنی اینکه دیگر برای تیم ملی بازی نمی‌کنم.
*یعنی از فوتبال ملی خداحافظی کردی؟
من اصلا در حد خداحافظی از تیم ملی نیستم و اصلا دوست ندارم ادای بازیکنان بزرگ را در بیاورم. فقط این را می‌گویم که دیگر در تیم ملی بازی نمی‌کنم. من اصلا دوست ندارم حرص بخورم و الان هم خیلی راحت زندگی می‌کنم.
*قبول داری که فوتبالت افت کرده؟
بله، قبول دارم و اهل توجیه کردن نیستم. ولی به نظر شما آیا همه بازیکنانی که به تیم ملی دعوت شدند استحقاقش را داشتند؟
*ولی سرمربی در انتخاب بازیکن تصمیم‌گیرنده است و حق انتخاب با اوست. قبول داری؟
بله، قبول دارم. ولی به نظر من از بین ملی‌پوشان فقط 5،6 نفر خوب بودند و در آخر دیدید که نتایجی به دست آوردیم. قطبی پارسال بعد از بازی با قطر مرا نابود کرد ولی در بازی با استقلال که در جام حذفی برگزار شد خودم را جمع و جور کردم و خیلی خوب بازی کردم. دوران افت برای هر فوتبالیستی وجود دارد و من هم منکر این نمی‌شوم که افت کردم ولی معتقدم که خیلی از بازیکنان حقشان خورده شد. اگر یک بازیکن تهرانی از تیم ملی خط می‌خورد خیلی سروصدا می‌شد ولی وقتی من خط خوردم هیچ کس حرفی نزد. شما دیدید که در جام ملت‌ها هم فقط یک بازیکن خوزستانی وجود داشت. بهتر است دیگر حرفی نزنم. در ضمن من در این فوتبال به غیر از میلاد میداودی دیگر با هیچ کس رفاقتی ندارم.

تاریخ: 1389/11/11
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: