برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
معاون امور جوانان وزارت ورزش:

ورزش زبانی عمومی و ابزاری برای برقراری ارتباط است

سنندج_معاون امور جوانان وزارت ورزش گفت: ورزش یک زبان عمومی و بهترین ابزار برای ارتباط برقرار کردن است.

به گزارش خبرنگار مهر، سینا کلهر عصر پنج شنبه در دیدار با نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: رفت و آمدهایی که به واسطه برگزاری رویدادهای ورزشی در استان های مختلف ایجاد می شود به معرفی ظرفیت های آن استان می انجامد.

وی افزود: ورزش یک زبان عمومی و بهترین ابزار برای ارتباط برقرار کردن است و میزبانی رویدادهای ورزشی توسط استان ها می تواند ارتباط آن استان با سایر نقاط کشور را به خوبی برقرار کند.

وی خاطر نشان کرد: اسطوره و چهره های ورزشی شناخته شده سفیران هر استان برای معرفی به جامعه عمومی کشور هستند.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: برگزاری مجمع عمومی سالیانه فدراسیون والیبال در کردستان به شناخته شدن استعدادها و ظرفیت های این استان کمک می کند.

کلهر ادامه داد: معرفی استان کردستان و جاذبه های گردشگری آن از امتیازات این میزبانی است.

وی خاطر نشان کرد: باید استان ها از میزبانی رویدادهای ورزشی استقبال کنند و هر چقدر رویدادهای ورزشی در یک استان برگزار شود به واسطه آن نیز توسعه در حوزه ورزش و دیگر زمینه ها روی خواهد داد.

وی افزود: نمایندگان مجلس برای حمایت از ورزش استان و گرفتن امتیاز تیم های لیگ کشوری کمک کنند و این موضوع برای پیشرفت ورزش استان بسیار مؤثر است.

سینا کلهر امروز پنج شنبه به منظور حضور در مجمع عمومی سالیانه فدراسیون والیبال به کردستان سفر کرد و مورد استقبال جامعه ورزشی استان و شهرستان بانه قرار گرفت.

مجمع عمومی سالیانه فدراسیون والیبال ایران با حضور «میلاد تقوی» رئیس و اعضای رسمی مجمع سالیانه این فدراسیون برای اولین بار در تاریخ ورزش کشورمان عصر پنجشنبه به میزبانی استان کردستان و در شهرستان صفر مرزی بانه برگزار شد.

گفتنی است؛ برگزاری نشست صمیمی با هیأت های ورزشی شهرستان بانه از دیگر برنامه های معاون وزیر ورزش و جوانان در این سفر بود.

منبع: مهر
تاریخ: 1403/4/24
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: