برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پرداخت ۲۵۰ هزار دلاری رضاییان برای حضور در استقلال

مدافع جدید تیم فوتبال استقلال تهران برای حضور در این باشگاه، ۲۵۰ هزار دلار به باشگاه سپاهان پرداخت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رامین رضائیان مدافع سابق تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان امروز یکشنبه ۲۴ تیر با عقد قراردادی به مدت یک فصل به تیم فوتبال استقلال تهران پیوست تا به جدیدترین یاغی فوتبال ایران تبدیل شود.

رضائیان پس از فینال جام حذفی، اعلام کرده بود که دیگر در سپاهان بازی نخواهد کرد اما این بازیکن تحت قرارداد با باشگاه سپاهان بود و در صورتی می توانست جدا شود که مبلغ مورد نیاز این باشگاه برای جدایی از جمع زردپوشان را پرداخت می کرد.

رقم رضایت نامه رضائیان از سمت باشگاه سپاهان ۲۵۰ هزار دلار اعلام شده بود که این بازیکن با پرداخت حدود ۱۵ میلیارد تومان توانست رضایت نامه خود را دریافت کند و با جدایی از سپاهان راهی استقلال تهران شد.

منبع: مهر
تاریخ: 1403/4/25
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: