برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شماره 8 با عبور از پرسپولیس، آبی‌پوش می‌شود کیکر: جذب کریمی، اقدام شگفت‌انگیز ماگات

خبرگزاری فارس: نشریه تخصصی فوتبال آلمان نوشت: شالکه قصد دارد با جذب علی کریمی باعث شگفتی شود.


به گزارش خبرگزاری فارس، نشریه کیکر در سایت اینترنتی خود عنوان کرد: فلیکس ماگات، مربی اسبق علی کریمی در بایرن‌ مونیخ و مسئول فنی و نقل و انتقالات شالکه، قصد دارد در اندک ساعات باقیمانده از موعد نقل و انتقالات میان فصل، ستاره قدیمی ایران را جذب کرده و باعث شگفتی شود.
این نشریه افزود: هافبک تهاجمی و باتجربه در سال‌های 2005 الی 2007 نزد ماگات در بایرن بازی کرد. کریمی آن هنگام در 42 بازی رسمی برای مونیخی‌ها، 4 گل زد و 4 پاس گل داد.
کیکر ادامه داد: کریمی به خاطر کمبود‌هایی در زمینه دوندگی و دفاعی بیشتر از این نتوانست نزد باواریی‌ها بازی کند. او پیش‌تر سابقه بازی در الاهلی امارات، نادی‌الاسپرت قطر و پرسپولیس را داشته و در فصل جاری بازیکن تیم استیل آذین بوده است.

به گزارش فارس با توجه این که فصل نقل و انتقالات زمستانی اروپا امشب به پایان می‌رسد، محمود‌رضا فاضلی مدیر برنامه‌های علی کریمی هم اکنون در آلمان پیگیر کار این بازیکن است و قرار است قرارداد کریمی با تیم آبی‌پوش شالکه در غیاب این بازیکن بسته شود.
همچنین قرار است کریمی امشب به آلمان برود. این در حالی است که در چند روز اخیر اخباری مبنی بر پیوستن وی به پرسپولیس و ابراز تمایل طرفین منتشر شده بود.
انتهای پیام/ا

تاریخ: 1389/11/11
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: