به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، میرشاد ماجدی در جمع خبرنگاران در خصوص بازدید از ورزشگاه شهر قدس که میزبان برخی از دیدارهای لیگ برتر خواهد بود، اظهار داشت: طی دو روز گذشته جلساتی در مورد ورزشگاه های پایتخت داشتیم و صحبت هایی مطرح شد که بعضی از تیم های تهرانی برای میزبانی از حریفان به شهرستان ها بروند.
وی گفت: موضوع تجهیز استادیوم ها ربطی به هیات فوتبال و فدراسیون ندارد ولی وظیفه خودم دانستم که همراه با شهردار شهر قدس از ورزشگاه این محل بازدید میدانی داشته باشیم. جلساتی با اعضای شورای شهر داشتیم و آنها قول دادند تجهیزات برای هفته نخست، تکمیل شود. خوشحالم مسئولان شهر قدس به این موضوع رسیدگی می کنند.
وی ادامه داد: هر خبری که رسانه ها در مورد فساد می دهند با جدیدت آن را دنبال می کنم و از آن دسته کسانی هستم که می گویم باید با فساد مبارزه کرد. نگذاریم این موضوعات زشت ادامه یابد و امیدوارم این پرونده هر چه زودتر به اتمام برسد و کسانی که در آن دخیل بودند، مجازات شوند. برای پاره ای از توضیحات در رابطه با فساد دعوت شدم. به خودم مطمئن هستم و در این پرونده دخالتی نداشتم.
















