به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، رقابت های فوتبال المپیک ۲۰۲۴ پاریس، با برگزاری ۲ دیدار همزمان از ساعت ۱۶:۳۰ آغاز شد.
در چارچوب مسابقات گروه B، تیم امید آرژانتین که در دیدار اول در یک بازی عجیب برابر مراکش شکست خورده بود، در دومین دیدار توانست با نتیجه ۳ بر یک عراق را شکست دهد.
در دومین بازی این گروه، تیم های امید اوکراین و مراکش از ساعت ۱۸:۳۰ به مصاف هم رفته اند.
در چارچوب بازی های گروه C، هم تیم امید اسپانیا، ۳ بر یک دومنیکن را مغلوب کرد تا با کسب دومین برد متوالی در آستانه صعود زودهنگام به مرحله حذفی قرار بگیرد.
در دیگر مسابقه این گروه هم تیم های امید ازبکستان و امید مصر از ساعت ۱۸:۳۰ مقابل هم به میدان رفته اند.
در سایر دیدارهای امروز، در چارچوب دیدارهای گروه A، از ساعت ۲۰:۳۰، امید آمریکا با امید نیوزلند مسابقه می دهد و از ساعت ۲۲:۳۰ امشب هم، تیم های امید فرانسه و گینه از گروه A و تیم های امید ژاپن و مالی از گروه D، به مصاف هم می روند.
















