برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تور بین المللی لانگ کاوی/پتروشیمی ایران قهرمانی‌اش را تکرار کرد/ رحیم امامی برترین رکابزن آسیا شد

شانزدهمین دوره تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری لانگ کاوی مالزی با تکرار عنوان قهرمانی برای تیم پتروشیمی تبریز به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر ، دهمین مرحله از تور بین المللی لانگ کاوی مالزی امروز با برگزاری مسابقه در مسیر 140 کیلومتر در شهر کوالالامپور و با قهرمانی رکابزنانی از ایتالیا، آلمان و مالزی پیگیری شد.

در این مرحله 93 رکابزن با زمان 2 ساعت و 24 دقیقه و 30 ثانیه از خط پایان گذشتند.  از تیم پتروشیمی تبریز "بوریس اشپلیفسکی" به عنوان بهترین رکابزن از تیم های ایران به عنوان ششمین نفر از خط پایان گذشت. "مارکوس ایبگر"  بیست و ششم، "توبیاس ارلر" سی و هشتم، مهدی سهرابی چهل و دوم، حسین عسگری چهل و چهارم و قادرمیزبانی در رده پنجاه و پنجم ایستادند.

حمید شیری از تیم سورن تبریز در رده سیزدهم قرار گرفت. از همین تیم، میثم آملی عنوان بیست ودوم، ابولفضل نظری بیست و هفتم، رامین مهربانی چهل و ششم و ابراهیم جوانی هشتاد و هفتم شدند.

علیرضا حقی هم از تیم دانشگاه آزاد اسلامی بعد از رکابزن خارجی تیم پتروشیمی تبریز در مکان دوازدهم ایستاد. امیر زرگری بیست و هشتم، رحیم امامی پنجاه و یکم ، میرصمد پورسیدی پنجاه و دوم ، فرشاد صالحیان هفتاد و هشتم و عباس سعیدی تنها به عنوان نود و دوم دست یافت.

در پایان این مرحله از تور بین المللی لانگ کاوی تیم پتروشیمی تبریز در مجموع با زمان 90 ساعت 30 دقیقه و 59 ثانیه برای دومین سال متوالی عنوان قهرمانی را از آن خود کرد. تیم دانشگاه آزاد اسلامی با 11 ثانیه اختلاف نسبت به تیم اول در مکان دوم قرار گرفت. تیم سورن تبریز دیگر نماینده ایران در این تور هم عنوان چهاردهم را کسب کرد.

در بخش انفرادی عنوان بهترین رکابزن به همراه پیراهن طلایی و کوهستان از آن "مونسالو" از ویتنام شد. "آندراگاردینی" از ایتالیا هم پیراهن امتیازی را از آن خود کرد.

رحیم امامی رکابزن تیم دانشگاه آزاد اسلامی ضمن کسب عنوان برترین رکابزن آسیایی حاضر در این تور عنوان دوم بخش کوهستان را هم بدست آورد. حسین عسگری در بخش رکابزنان برتر آسیایی دوم و "اشپلیفسکی" عضو تیم پتروشیمی تبریز در بخش بهترین رکابزنان حاضر در تور سوم شد.

شانزدهمین دوره تور بین المللی دوچرخه سواری لانگ کاوی مالزی در 10 مرحله با حضور 23 تیم و در مسافت 1315 کیلومتر برگزار شد.


تاریخ: 1389/11/12
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: