برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مشحون در گفتگو با مهر:ماتیچ برنامه‎ای برای ارزیابی بازیکنان ندارد/ حضور در لندن خواب را از ما گرفته است

مدیر سازمان تیم‌های ملی بسکتبال ضمن تاکید بر اینکه بلافاصله پس از رقابت‎های باشگاهی اردوهای تیم ملی آغاز می‌شود، گفت: البته هنوز ارزیابی وضعیت ملی‌پوشان و دیگر بازیکنان از سوی ماتیچ اغاز نشده است.

محمدرضا مشحون در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ماتیچ به تازگی به ایران بازگشته اما هنوز در رابطه با تیم ملی هیچ فعالیتی را آغاز نکرده است و برنامه خاصی نیز برای ارزیابی بازیکنان ارائه نکرده است.

مدیر سازمان تیم‎های ملی بسکتبال تصریح کرد: البته این موضوع مشکلی بابت آماده‎سازی تیم ملی برای حضور در رقابت‌های سال آینده ایجاد نمی‌کند. به هر حال ماتیچ با بازیکنان غریبه نیست و کارش را به خوبی بلد است. او بچه‌ها را می‌شناسد و خوب می‌داند که در مورد انتخاب آنها باید چه فاکتورهایی را لحاظ کند و چه تصمیماتی بگیرد.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های فدراسیون و سازمان تیم‌های ملی برای آماده‌سازی ملی‌پوشان جهت شرکت در رقابت‌های سال آینده هنوز نهایی نشده است، یادآور شد: چارچوب کلی برنامه‌ها را تشکیل اردوهای داخلی و برون مرزی همزمان با برگزاری دیدارهای دوستانه تشکیل می‏دهد. اما اینکه این اردوها چه زمان و در کجا برپا می‎شود یا اینکه چه تیم‎هایی حریف تدارکاتی ملی‎پوشان می‎شوند، هنوز مشخص نیست.

مشحون ادامه داد: قهرمانی در مسابقات 2011 جام ملت‎های آسیا بیشتر از دو دوره قبل برای‌مان حائز اهمیت است چون نمی‌خواهیم سهمیه المپیک را از دست بدهیم. اصلا حضور در المپیک لندن خواب و خوراک را از فدراسیون گرفته است اما برنامه ریزی برای هر کاری باید به نوبت انجام شود. واقعیت این است که فعلا لیگ برتر و بعد از آن مسابقات باشگاه‌های غرب آسیا در اولویت کارها و برنامه‌های ماست.

مدیر سازمان تیم‌های ملی بسکتبال خاطرنشان کرد: البته تا پایان رقابت‌های باشگاهی و باشگاه‌های غرب آسیا وضعیت به همین شکل باقی نمی‌ماند. به محض اینکه برنامه‌های آماده‌سازی تیم ملی، محل برگزاری اردوها و حریفان تدارکاتی مشخص شوند فعالیت سازمان تیم‌های ملی برای آماده‎سازی ملی‌پوشان آغاز می‎شود.

وی تصریح کرد: تا آن زمان از ماتیچ در کنار تیم نوجوانان و برای برگزاری دوره‌های آموزشی استفاده می‌کنیم. ضمن اینکه او به مرور ارزیابی وضعیت بازیکنان حاضر در مسابقات باشگاهی را هم آغاز خواهد کرد.

محمدرضا مشحون در پایان گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در مجموع سال سختی را پیش رو داریم. میزبانی چین در رقابت‎های جام ملت‌های آسیا سختی سال پیش رو را تشدید کرده است. امیدواریم سال آینده را با سربلندی پشت بگذاریم.

به گزارش خبرنگار مهر، بیست و ششمین دوره مسابقات قهرمانی مردان آسیا 15 تا 25 آگوست 2011 در چین برگزار خواهد. تیم نخست این رقابت‎ها به عنوان تنها نماینده آسیا سهمیه بازی‌های المپیک 2012 لندن را به دست می‎آورد.


تاریخ: 1389/11/13
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: