برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پس از يك فصل توام با ناكاميجرارد: ليورپول با هاجسون بازهم مي‌درخشد

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي‌ميل، استيوون جرارد اظهار داشت: به باور من ليورپول تحت رهبري روي هاجسون به دوران افتخار بازخواهد گشت. اين تيمي بزرگ و با ريشه است كه تنها با درايت مربياني بزرگ مثل هاجسون بار ديگر احيا خواهد شد و عصر باشكوه تازه‌اي را آغاز خواهد كرد.
جرارد كه در پايان فصل گذشته با پيشنهاداتي از جانب تيم‌هاي بزرگ اروپايي همچون رئال‌مادريد اسپانيا و اينترميلان ايتاليا مواجه بود، پس از خروج رافائل بنيتس، سرمربي اسپانيايي و انتقالش به اينتر، احتمال ترك تيم توسط وي و مهاجرتش به كالچو، نيز قوت گرفت.
اين هافبك 31 ساله افزود: وقتي هاجسون به تيم آمد، وضعيت مساعدي بر ليورپول حاكم نبود. آن موقع حتي به ترك تيم هم فكر مي‌كردم. وقتي براي اولين‌بار پاي صحبت مربي جديد نشستم و از نقطه نظراتش آگاه شدم، ديگر شك و ترديد را كنار گذاشتم و با شور و شوق تصميم به ادامه همكاري با تيمم گرفتم.
تيم آنفيلدي فصل قبل ناكامي‌هاي متعددي را تجربه كرد و در پايان با قرار‌گرفتن در پله هفتم جدول به ليگ قهرمانان نيز راه نيافت.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/5/20
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: