برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

برخورد با حاشیه‌سازان علیه داوری/ از اشتباهات محرز داوران دفاع نمی‌کنم

سرپرست کمیته داوران عملکرد داوران در دیدارهای معوقه لیگ و مسابقه جام حذفی را خوب ارزیابی کرد و گفت: هر شخصی که به اشتباهٌ از داوری برای قضاوتش در یک بازی انتقاد کند، از طریق کمیته انضباطی با وی برخورد می‌شود.

 حسین عسگری در مورد عملکرد داوران در دو دیدار لیگ و مسابقه جام حذفی ضمن بیان مطلب فوق گفت: دیدار معوقه تیم‌های صبا و سپاهان از حساسیت بالای برخوردار بود. همین حساسیت در دیدار ذوب آهن و مس که به خاطر مسائل و اشتباهات محرز داوری تکرار شده بود نیز وجود داشت اما خوشبختانه در این دو بازی داوران خوب قضاوت کردند و مشکلی به آن صورت وجود نداشت.

وی همچنین تاکید کرد: در بازی استقلال و شهرداری یاسوج با توجه به اینکه شهرداری یاسوج تیم‌های بزرگی را در جام حذفی از دور رقابت‌ها حذف کرده بود، رقابت دو تیم حساسیت ویژه‌ای پیدا کرده بود که خوشبختانه داوران این بازی خوب قضاوت کردند.

"داوران در دیدارهای پیش رو تلاش می کنند تا اشتباهات‌شان کم شود"، سرپرست کمیته داوران با بیان این جمله افزود: همانطور که قبلا گفتم داوران برای افزایش مهارت‌های فردی باید فکر و نیروی‌شان را تنها روی داوری بگذارند و به همین دلیل مجاز نیستند برابر قوانین FIFA و AFC مصاحبه کنند زیرا تمرکزشان از دست می‌رود، هوش و حواس‌شان به غیر از داوری به چگونگی انجام مصاحبه با رسانه‌های دیداری و نوشتاری معطوف می‌شود و مطمئنا داوری ضربه می‌خورد.

وی افزود: در این خصوص اخطار جدی دادیم و همه دیدند که یکی از کمک داوران بسیار خوب و با شخصیت ما که در جام جهانی و جام ملت‌ها درخشش فوق العاده ای داشت ناخواسته چنین تخلفی را انجام داد تا ما با بهترین کمک داورمان برخورد کنیم.

وی در مورد شایعه محرومیت ترکی اظهار داشت: تحقیق کردیم و متوجه شدیم محسن ترکی با یکی از روزنامه‌های صبح ورزشی کشور گفتگوی نکرده و خبرنگار آن روزنامه در روزی که کلاس توجیهی داوران برگزار می‌شد، در لابی هتل آکادمی خلاف رفتار حرفه ای خبرنگاری به صحبت‌های ترکی با یک شخص گوش داده و همان مطلب را متاسفانه برخلاف اخلاق حرفه‌ای منتشر کرده چون خبرنگار آن روزنامه نه صدایی از محسن ترکی دارد و نه تصویری. به همین دلیل خود ترکی نامه‌ای به کمیته داوران نوشته و در این باره توضیح داده که هیچ مصاحبه‌ای نکرده است.

عسگری در مورد سیاست حمایت از داوران تصریح کرد: کارهایی که باید برای حمایت از داوران انجام دهیم را در چند روز گذشته انجام داده و خواهیم داد، ضمن اینکه حمایت لازم از داوران در موقعیت‌های مختلف وجود خواهد داشت اما این نکته را بدانید که از این پس هر عضوی از یک باشگاه، اشتباها از داوری برای قضاوتش در یک و یا چند صحنه انتقاد کند و این داور را برخلاف قضاوتش متهم کند، مطمئنا از طریق کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با این افراد برخورد انجام خواهد شد.

وی در این خصوص خاطرنشان کرد: وقتی که از نظر شرایط محیطی و روحی روانی داوری آماده نباشد، برای داور جوسازی انجام شود و ایرادهایی به داور گرفته شود، تمرکزش از بین می‌رود و دچار اشتباه می‌شود. برای ما هیچ تیمی فرقی ندارد چه پرطرفدار باشد، چه بزرگ باشد و چه غیر از این‌ها. برای ما همه تیم‌ها یکسان هستند و هر تیمی بخواهد برای داوران حاشیه و جوسازی کند به صورت جدی با آنها برخورد خواهد شد.

سرپرست کمیته داوران اضافه کرد: همانطور که قبلا گفته‌ایم با داورانی که اشتباه قضاوت کنند، برخورد می‌شود. البته لازم این نکته را گوشزد کنم که کمیته داوران از اشتباهات محرز داوران به هیچ وجه دفاع نکرده و آن را تایید نمی‌کند زیرا وقتی تصمیم داوری درست نباشد و کمیته داوران از این داور حمایت کند، داور به بیراهه می‌رود اما باید در هنگام قضاوت درباره صحنه‌های مشکوک همه جوانب را در نظر گرفت و واقعا دید که آیا داور اشتباه کرده یا در صحنه دید نداشته است.

عسگری  درباره محرومیت سعید بخشی‌زاده گفت: در کلاس توجیهی دیدیم بخشی زاده واقعا از نظر روحی لطمه خورده و ضعیف شده بود. امیدواریم که بخشی‌زاده شرایط روحی‌اش را باز یابد و برای اینکه به شرایط ایده‌آلش برگردد ممکن است در رقابت‌های لیگ یک و دو قضاوت کند. البته باید همه کمک کنیم که بخشی‌زاده دوباره به روزهای خوبش برگردد.

وی در خاتمه تصریح کرد: محرومیت تیم داوری بازی ذوب آهن و مس پابرجاست و فقط یک هفته از محرومیت‌شان گذشته است.
تاریخ: 1389/11/15
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: