برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فولاد ماهان هنوز روی کاغذ شانس قهرمانی دارد /نبود " شمسایی" در نتایج اخیر تاثیرگذار نبوده است

بهترین بازیکن سال فوتسال آسیا، تیم فولاد ماهان سپاهان را هنوز دارای شانس قهرمانی دانست و گفت: اگر اوایل فصل به راحتی امتیاز از دست نمی دادیم، اکنون قهرمانی ماهان مسجل شده بود.

محمد طاهری  بازی تیمش برابر شرکت ملی حفاری در اهواز را بسیار دشوار دانست و اظهار کرد: بازی آسانی پیش رو نداریم. اما با توجه به این که هنوز برای خود شانس قهرمانی قائل هستیم با تمام وجود به زمین مسابقه پای خواهیم گذاشت و برای شکست حریف به اهواز می رویم. در حال حاضر بازیکنان ما در ترکیب تیم جا افتاده اند و روی دور پیروزی گام برمی داریم چرا که پنج هفته است مسابقاتمان را با پیروزی پشت سر گذاشته ایم. تلاش خود را به کار می بندیم تا بتوانیم فصل را با پیروزی به پایان برسانیم.

وی افزود: روی کاغذ هنوز فولاد ماهان شانسی برای کسب عنوان قهرمانی دارد. هیچ کدام از بازیکنان ناامید نشده اند و سعی می کنیم آخرین دیدارمان را نیز با پیروزی پشت سر بگذاریم تا ببینیم دیگر مدعیان چه نتایجی کسب می کنند. دراوایل فصل امتیازاتی را بسیار راحت از دست دادیم که وقتی به آنها فکر می کنیم تاسف می خوریم. اگر آن امتیازها را از دست نمی دادیم تاکنون قهرمانی ماهان مسجل شده بود. اما متاسفانه عامل بدشانسی باعث شد نتایجی رقم بخورد که در خور ماهان نبود.

طاهری در پاسخ به این سوال که نبود شمسایی در دو بازی اخیر به چه میزان درنتایج کسب شده ماهان تاثیرگذار بوده است، خاطر نشان کرد: وحید شمسایی بازیکن بزرگی است که برای ماهان زحمات زیادی کشیده است. اما تیمی که مهره زیاد دارد نبود یک نفر نمی تواند زیاد درنتایج تاثیرگذار باشد. با این وجود اگر وحید بود می توانست خیلی به تیم کمک کند.

بهترین بازیکن سال فوتسال آسیا در پایان اضافه کرد: از مردم اصفهان تشکرمی کنم چرا که همواره نسبت به ما لطف داشته اند. امیدوارم بتوانیم جواب محبت هایشان را به خوبی بدهیم.
تاریخ: 1389/11/15
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: