برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تارتار: بازی سختی مقابل تیم صبای قم خواهیم داشت

ورزش. ورزش‌های توپی. فوتبال
تهران- سرمربی تیم فوتبال راه آهن شهرری درخصوص دیدار فردا (شنبه) این تیم مقابل صبای قم گفت:با توجه به شرایط مشابه هر دو تیم در جدول رده بندی لیگ برتر بازی سختی درپیش خواهیم داشت.

مهدی تارتار روز جمعه درعین حال به تمرینات مناسب این تیم در تعطیلات نیم فصل اشاره کرد و افزود: تنها ‪ ۵‬روز را به بازیکنان استراحت دادیم اما در ادامه تمرینات خیلی خوبی را در داخل و خارج از کشور پشت سرگذاشتیم.

به گفته وی بازیکنان درطی این مدت با تمام وجود درتمرینات شرکت کرده و میزان آمادگی شان برای ادامه رقابت‌های لیگ برتر بسیار مطلوب است.

سرمربی تیم فوتبال راه آهن شهرری تصریح کرد: خوشبختانه برای بازی مقابل صبای قم مصدوم و محروم نداشته و از هرنظر آماده برگزاری این دیدار هستیم.

تارتار درباره این دیدار نیز گفت: هر دو تیم در یک سطح بوده و از نظر امتیازی هم بسیار به هم نزدیک هستند بر همین اساس فردا بازی برابری را از هر دو تیم شاهد خواهیم بود. با این همه ما برای کسب هر ‪ ۳‬امتیاز این دیدار به میدان خواهیم رفت.

وی درادامه کسب عنوان جوانمردترین ورزشکار سال جهان را به امین متوسل زاده مهاجم این تیم تبریک گفت و افزود: متوسل زاده می‌تواند برای تمام بازیکنان فعلی فوتبال کشورمان و جوانانی که در آینده می‌خواهند در این رشته ورزشی فعالیت کنند الگوی مناسبی باشد امیدوارم ورزشکاران به منش و خوی پهلوانی این ورزشکار توجه بیشتری داشته باشند.

تیم فوتبال نفت تهران در آغاز هفته بیست و یکم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال فردا(شنبه) مقابل صبای قم قرار خواهد گرفت.









تاریخ: 1389/11/15
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: